Frisbeeskolen

Ekeberg Sendeplateklubb arrangerer Frisbeeskole på våren og høsten for barn mellom 8 og 13 år. Her blir det mye gøy og kasting. Det er fokus på lek, moro og mestring i starten. Etterhvert vil spille en del på frisbeegolfbanen. Vår erfaring er at de aller fleste synes dette er kjempegøy! Kanskje spiller vi en turnering når det nærmer seg sommeren. Ta gjerne med venner – alle deltakere får en frisbee!
I år er Frisbeeskolen på tirsdager kl 18.00 utover våren og høsten hvor målet er at flere barn skal få prøve seg på frisbeegolf. Vi starter tirsdag 30. april kl 18.00-19.00, og fortsetter tirsdager fram mot sommeren og utover høsten. 

Kurset er på Ekeberg Frisbeegolfbane, Norges første frisbeegolfbane, som ble bygget i 1984 og er nyrenovert de siste årene. Oppmøte er 200 m opp gangveien fra Simensbråten bussholdeplass (ved Ekeberg skole). 

For å være med på kurset må du være medlem av Ekeberg Sendeplateklubb. Det koster 200 kr det første året og inkluderer én frisbee. For mer informasjon, kontakt oss på skole@ekebergsk.com og møt opp tirsdag 30. april kl 18.00!

Meld deg på frisbeeskolen her:

//
=