Klubbmesterskapet 2011

Mandagens Klubbmesterskap er avsluttet med suksess! Så mange som 25 ESK’ere var med, og vi som bare tok med 22 scorekort! Det er hyggelig at vi også noterte ned 5 nye medlemmer hvorav flere veldige aktive spillere. En av disse stolte nye medlemmene er Magnus Petersen som er en av de aller beste spillerne her i landet, noe han beviste i denne turneringen.

I 1. runde ble det spilt en vanlig runde etter Onsdagsgolf-reglene. Magnus, med Ekeberg Sendeplateklubb i hjertet, viste seg meget sterk, og dro til med en 47-runde! Ingen klarte å følge den runden godt nok, men Thor Johansen var nærmest med en 53-runde. Videre nedover på listene er det relativt jevnt. I dameklassen leder Birgitte N. Danielsen med 4 kast ned til Emma Wingstedt som også er de to eneste damene som møtte opp.

I 2. runde hadde vår eminente leder, Halvor Kippe, laget en 9-hulls spesialbane. Banekartet for denne runden finnes på forsiden vår. Denne banen var etter manges mening veldig kul, og synd at det bare var 9 hull og tidlig mørke. Magnus fortsatte det gode spillet, og ble umulig å ta igjen, men kampen om 2. plassen var meget åpen og spennende. Anders N. Danielsen spilte nesten jevnt med Magnus, og klatret dermed fra 6. plass til 2. plass. Thor Johansen holdt resten bak seg, og kapret dermed den viktige siste pallplassen. Emma Wingstedt tok en knepen seier på Birgitte med 1 kast.

Styret i ESK ønsker å gratulere alle vinnere, men også takke for en fantastisk dag og et fantastisk oppmøte dette første klubbmesterskap på mange år! Det er gøy at så mange, på alle forskjellige nivåer, møter opp for å kjempe, og for å møte andre klubbmedlemmer. Dette håper vi at mange blir med på også neste år!