Onsdagsgolfen 2. mai 2012

Kommer det flere onsdagsgolfer som dette skal vi være veldig fornøyde. Mange hadde valgt shorts og trøye denne deilige frisbeedagen, og vi forventet nesten en runde under 50-tallet for å gå seirende av banen. Det ble det, men det er damene som imponerer mest!

Damer

Linda Wulff er dronningen av Ekebergbanen, og selvfølgelig hopper hun øverst på pallen når hun endelig er med på en Onsdagsgolf igjen! Det ble en solid runde på 56 kast (par), kun 1 kast bak sin egen banerekord med hele 5 birdier og en 5’er på hull 18. Også gledelig at vår egen Emma Wingstedt setter ny pers med 64 kast, og tar en klar 2. plass. Hanne Tosterud tar en også klar 3. plass med en god birdie på hull 10.

Herrer

Vi skrev i innledningen at man måtte under 50 kast i dag for vinne runden. En mann klarte det, og det var ingen ringere enn Eirik Ansnes. En sterk bogie-fri runde, og årets første runde under 50! På kastet bak endte Thor Johansen som igjen endte 2 kast foran Arne Furre og Roger Neskvern.

Junior

Meget hyggelig å kunne skrive noen ord om denne klassen! Kristoffer Svanåsbakken deltok i dag og stod igjen som vinner av juniorklassen med en runde på 80 kast. Vi håper selvfølgelig at Kristoffer kommer tilbake gang på gang!