Onsdagsgolfen 8. og 15. juni

Pga turneringspill i Sula ble det en litt amputert onsdagsgolf 8. juni hvor ting heldigvis ordnet seg med en til å ta ansvaret for runden. En ordentlig oppdatering på score har heller ikke kommet ordentlig på plass, før nå.

8. juni

Tom-Henrik tok sin første onsdagsgolf-seier med en runde på 53 kast (-3) foran Lars Somby og Eirik Ansnes med 54 kast (-2). Bak disse fulgte det 14 spillere.

Thomas Donsig vant 70kr i CTP på hull 12, og ace-potten økte med 80 kr.

15. juni

19 spillere møtte opp for å kjempe om seieren som til slutt ble delt mellom 3 spillere med 52 kast (-4) hver. Vegar Larsen, Halvor Kippe og Eirik Ansnes tok 50 poeng hver i «poeng-ligaen». Vegar og Eirik tok sin 2. seier for året!

CTP ble vunnet av Olav Bakke på hull 2 som dermed vant 80 kr. Det kan nevnes at samme mann acet i Sula og vant et flott kamera!