Frisbeegolftreninger

Ekeberg Sendeplateklubb starter med treninger for viderekommende på ­Ekebergsletta. Dette blir et ukentlig tilbud til våre medlemmer. Treningene blir for det meste field work med stasjoner man trener på ulike kast, teknikker og strategier. Det vil også bli spesifikk teknikktrening med video og konkrete tips til justeringer.

Håper alle som ønsker å utvikle sitt spill vil komme og trene med klubben. Målet er at alle deltakere skal bli litt bedre i tillegg til å skape en sosial arena i tillegg til ukesgolfer.

FOR HVEM
Dette tilbudet er ideellt for ungdommer og seniorspillere som har spilt litt fra før og ønsker å forbedre seg ytterligere. Treningene er også for våre satsende medlemmer som enten ønsker å forbedre spillet sitt eller trene fram mot turneringer.

HVOR
Vi spiller ikke runder på bane men har field work på friområdene på Ekebergsletta ­mellom Ekeberg Skole og Ekeberghallen.

NÅR
Oppstart mandag 24. august kl 18.00. Det vil bli treninger utover høsten til det blir for mørkt.

PRIS
Man må være medlem av klubben men det koster ikke noe utover medlemskap. Dette blir i år et prøveprosjekt, men vil kanskje få en treningsavgift på sikt.

TRENERE
Mats Bentzen
Barry Smith
Håvard Strand

PÅMELDING
Fyll ut skjemaet under og meld deg på. Ved mange påmeldte vil førstemann til mølla-prinsippet gjelde.

//
=