Ekeberg Challenge 9. juni 2012

På fredag ettermiddag ble det annonsert ut via facebook, frisbeegolf.no og enkelte mailer om denne lille turneringen. Det var spådd bra vær, og det var det også helt til 1. runde startet. Like etterpå bøttet det ned, men ingen hadde med seg paraply; fairplay! Godværet kom dog..

Banen var stort sett lik som en onsdagsgolf, men noen forandringer ble det. OB-øy på hull 13, tee ble dratt 15m bakover på hull 6, og droppsoner var vanskeligere enn vanlig.

14 spillere møtte opp deriblant en dame: Hanne Tosterud. Etter første runde ledet Anders N. Danielsen med 2 kast på Tom-Henrik Sandvik og Tor-Erik Isaksen. Erik B. Myklebust fulgte rett etter. Hanne ledet dameklassen komfortabelt!

Bak Erik var det 5 kast ned til nestemann, men denne mannen var TD Thor Johansen som kan gå meget gode runder så ingen i lederflighten kunne hvile trygt på sin ledelse. Tom-Henrik startet runden som en rakett, og med birdie på både hull 1(parkert) og 2 hadde han hentet opp Anders allerede. Erik spilte også sterkt i starten, plukket mange kast, og ledet etter hull 6. Anders ventet helt til hull 7 for sin første birdie, og tok da 2 kast på de øvrige i gruppen. Etter dette ble det vanskelig å ta mange kast på vinneren som endte opp med en bogiefri runde. God psykisk trening sier vinneren selv… Tor-Erik vartet opp med flere sterke putteprestasjoner i denne siste runden.

Anders vant CTP på hull 13.

Vi ønsket å gi ut premier til flere deltagere, men pga store sedler ble dette vanskelig. Fordelingen ble som følgende:

1. plass Herrer – 300,-
2. plass Herrer – 200,-

1. plass Damer – 100,-

CTP – 100,-

Runde 1

Runde 2

Sluttresultat