Frisbeeskolen

— SISTE NYTT! Vi må dessverre avlyse resten av høstens Frisbeeskole grunnet lav deltakelse. Vi kommer sterkere tilbake neste år! —

Ekeberg Sendeplateklubb arrangerer hvert år Frisbeeskole på våren og høsten for barn mellom 8 og 13 år. Her blir det mye gøy og kasting av frisbee. Det er fokus på lek, moro og mestring i starten. Etterhvert vil spille en del på frisbeegolfbanen. Vår erfaring er at de aller fleste synes dette er kjempegøy! Kanskje spiller vi en turnering når det nærmer seg slutten av sesongen. Ta gjerne med venner – alle deltakere får en frisbee!

Oppstart i 2023 blir mandag 22. mai kl 17.00
Vi starter opp Frisbeeskolen på mandager kl 17.00, holder på fram til skoleferien og fortsetter utover høsten til det blir for mørkt til å kaste frisbee ute. Målet er at flere barn skal få prøve seg på frisbeegolf.

Kurset er på Ekebergsletta, ikke langt fra Ekeberg Frisbeegolfbane, Norges første frisbeegolfbane, som ble bygget i 1984 og er nyrenovert de siste årene. Oppmøte er på baksiden av Ekeberg skole. 

For å være med på kurset må du være medlem av Ekeberg Sendeplateklubb.

Som en midlertidig ordning ber vi nå alle som er interessert i å delta på Frisbeeskolen om å sende oss en epost på: medlemmer(alfakrøll)ekebergsk.com

I eposten ber vi deg oppgi følgende opplysninger:

  • Navn på deltaker
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Epostadresse
  • Fødselsdato

Vi trenger også samtykke for at deltaker fotograferes i forbindelse med frisbeeskolens aktiviteter!