Frisbeeskolen

Ekeberg Sendeplateklubb arrangerer hvert år Frisbeeskole på våren og høsten for barn mellom 8 og 13 år. Her blir det mye gøy og kasting av frisbee. Det er fokus på lek, moro og mestring i starten. Etterhvert vil spille en del på frisbeegolfbanen. Vår erfaring er at de aller fleste synes dette er kjempegøy! Kanskje spiller vi en turnering når det nærmer seg sommeren. Ta gjerne med venner – alle deltakere får en frisbee!

Oppstart tirsdag 25. august kl 18.00
I år er Frisbeeskolen på tirsdager kl 18.00 utover høsten hvor målet er at flere barn skal få prøve seg på frisbeegolf. Vi starter tirsdag 25. august kl 18.00-19.00, og fortsetter tirsdager utover høsten. 

Kurset er på Ekeberg Frisbeegolfbane, Norges første frisbeegolfbane, som ble bygget i 1984 og er nyrenovert de siste årene. Oppmøte er 200 m opp gangveien fra Simensbråten bussholdeplass (ved Ekeberg skole). 

Korona-tiltak
Vi har i år måttet utsette Frisbeeskolen til høsten på grunn av koronasituasjonen. Men vi vil følge forbundets (NAIF) smittevernregler nøye og vil rengjøre alle disker mellom hver gang for at dere skal føle dere trygge på treningene.

For å være med på kurset må du være medlem av Ekeberg Sendeplateklubb. Det koster 200 kr. For mer informasjon, kontakt oss på skole@ekebergsk.com og møt opp tirsdag 25. august kl 18.00!

Meld deg på frisbeeskolen her:

//
=