Frisbeeskolen

Ekeberg Sendeplateklubb arrangerer hvert år Frisbeeskole på våren og høsten for barn mellom 8 og 13 år. Her blir det mye gøy og kasting av frisbee. Det er fokus på lek, moro og mestring i starten. Etterhvert vil spille en del på frisbeegolfbanen. Vår erfaring er at de aller fleste synes dette er kjempegøy! Kanskje spiller vi en turnering når det nærmer seg slutten av sesongen. Ta gjerne med venner – alle deltakere får en frisbee!

Oppstart mandag 31. mai kl 17.00
I år er Frisbeeskolen på mandager kl 17.00. Vi har noen treninger før skoleferien og så starter vi igjen etter skoleferien og fortsetter utover høsten. Målet er at flere barn skal få prøve seg på frisbeegolf.

Kurset er på Ekebergsletta, ikke langt fra Ekeberg Frisbeegolfbane, Norges første frisbeegolfbane, som ble bygget i 1984 og er nyrenovert de siste årene. Oppmøte er på baksiden av Ekeberg skole. 

Korona-tiltak
Vi har i år måttet utsette starten av Frisbeeskolen litt på grunn av koronasituasjonen. Men vi vil følge forbundets (NAIF) smittevernregler nøye og vil rengjøre alle disker mellom hver gang for at dere skal føle dere trygge på treningene.

For å være med på kurset må du være medlem av Ekeberg Sendeplateklubb. Det koster 200 kr. For mer informasjon, kontakt oss på skole@ekebergsk.com og møt opp tirsdag 25. august kl 18.00!

Meld deg på frisbeeskolen her:

//
=