Velkommen som medlem

Takk for at du ønsker å bli medlem i Ekeberg Sendeplateklubb! Velkommen skal du være!

I sesong, som er fra snøen er borte til snøen dukker opp igjen, er du hjertelig velkommen til å delta på Onsdagsgolfen som er vår ukentlige runde med frisbeegolf. Det er meninga at denne skal være for alle, uansett nivå, noe du også kan se ut i fra resultatene som du finner på nettsiden vår. Oppmøte er kl 17.45, og start kl 18.00.

Vi vil anbefale deg og «like» oss på facebook, og om du tipper på noen av Norsk Tippings spill så setter vi stor pris på om du knytter opp oss som Grasrotmottaker. Dette er gode penger som vil falle tilbake på våre medlemmer.

Årskontingenten for et nytt medlem  er på 100 kr. Med i prisen får du en medlemsdisk som kan fåes på en Onsdagsgolf eller etter avtale med vår medlemsansvarlig.

Lurer du på noe, ta kontakt med medlemsansvarlig Anders N. Danielsen på mail: anders@ekebersk.com.

For å gjøre det enklere for både deg og oss tilbyr vi betaling med PayPal, og du trenger ikke å opprette konto for å benytte deg av denne metoden. Velg type medlemskap, og trykk på knappen så blir du tatt videre til en sikker betalingsside.
Om du heller vil betale via nettbanken din betaler du inn summen til kontonummer: 1503 2249393, og merker betalingen med «Nytt medlem» og ditt navn.

Håper vi sees masse!


Velg medlemskap
Legg igjen en kommentar