Reisebrev fra Belgia.

ESK er stolt av at våre medlemmer reiser ut i verden og deltar på turneringer. Marius Dydland har i mai deltatt på Belgian Open. Her følger hans oppsummering av opplevelsen:

Belgian Open ble min første store turnering i år. Jeg reiste til Belgia 16 mai sammen med en stor gjeng norske spillere inkludert Morten Kristiansen fra klubben vår. Turneringen forgikk fra 19. til 21. mai. Vi leide en leilighet i gangavstand til banen. Parc Du Bourdon er en park- og skogsbane et stykke utenfor Brussel i området Braine-l’Alleud. Turneringen var den andre i rekken av European Pro Tour for 2023. Det ble lagt ned masse innsats før arrangementet for å få banen klar. Det var en utrolig fin og utfordrende bane med god variasjon. Vinnere av turneringen var Teemu Talikainen (MPO) og Heidi Laine (FPO), begge fra Finland.

Jeg var rated som nr. 75 av 100 deltakere på denne turneringen, så jeg bestemte meg tidlig for å ta hele oppholdet som en opplevelse og ikke ha for mye fokus på resultat. Selv om jeg merket at jeg var rusten i turneringsspillet leverte jeg tre solide runder og snittet over egen rating. Med full statsføring i Udisc i alle tre rundene ser man tydelig hva man er god på og hva man kan jobbe videre med. Alt i alt en kjempefin reise med nydelig vær, et strålende arrangement og en hyggelig gjeng å reise på tur med.

Jeg vil takke Ekeberg Sendeplateklubb for støtten og oppfordrer andre til å reise til utlandet for å spille turneringer!