Rent idrettslag

 

En logo for "rent indrettslag"

Vi er stolte av å kunne si at vi er landets første frisbee-klubb som nå er registrert som «Rent Idrettslag»! Et utvalg fra styret har satt seg ned og gått i gjennom en registreringsprosess på www.rentidrettslag.no. Her kan du se vår antidopingpolicy. Emma Wingstedt er klubbens antidopingansvarlig.

Vi som klubb har med dette tatt et tydelig standpunkt når det gjelder arbeidet mot doping. Vi vil ha nulltoleranse for bruk av ulovlige midler og alle våre arrangementer vil bære preg av dette.  Med opplæring og god informasjonsflyt kan vi forebygge mot event. dopingsaker som ville skadet sportens, klubbens og ikke minst den enkelte spillers omdømme. I alle dopingsaker må det selvfølgelig skilles mellom sak og utøver, og vi vil alltid ta vare på våre spillere noe som er forankret i vår beredskapsplan.

Vi vil anbefale alle om å utføre «Ren utøver» som er et veldig bra og interessant e-læringsprogram om antidoping. Er du klar over ditt ansvar og dine rettigheter i det du deltar i f.eks en Norgescup?