SDGO sluttresultat

Nikko Locastro vant til slutt overlegent med hele 9 kast ned til Markus Källstrøm og Paul Ulibarri som delte andre plassen. Markus tok igjen Paul med en birdie på det aller siste hullet.

Espen Møkkelgjerd ble norges beste spiller med en 31. plass. Det var jevnt, og det var ikke langt opp til 15. plass før finalen begynte, men en elendig finale i følge han selv dro han litt lenger ned på listene. Nest best av nordmennen i Open klassen var Ekebergs egen Anders N. Danielsen på 36. plass. Med 2 runder over 1000 i rating var han selv passe fornøyd med helgen, men det er fortsatt mye å gå på.. Ekeberg hadde også med sitt svenske medlem Petter Vestberg som på sin andre hjemmebane ikke ble helt fornøyd med sitt eget spill. Han spilte godt over sin egen rating, og endte på 98. plass. Magnus Petersen spilte 2 gode runder, men gikk på en smell i 3. runde, og datt dermed utenfor finale, og endte til slutt på 47. plass.

I Masterklassen storspilte Carlos Rio i 3. runden, og endte til slutt opp med en fin 4. plass. Han acet til og med på hull 11, kun en helg etter at han acet i Arendal Open.

Ansgar Sivertsen tok en god 3. plass i Grandmasterklassen.

I pargolfen på fredag spilte Anders og Daniel Myrrusten en runde på -11 som holdt til en sterk 4. plass! På plassen bak kom Nikko Locastro og Cale Leiviska, og kun 1. kast foran var gutter som Feldberg og Schusterick, og Källstrøm og McCabe.