Tradisjonelle Påskegolfen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muselunden arrangerte som vanlige Påskegolfen, men i år på 18 hull og sanksjonert som PDGA C-tier.

Ekeberg Sendeplateklubb var representert med 4 gutter gode som gull, og jommen tok vi ikke nesten gull også! Sølvmedaljen ble med hjem igjen til haugen! Gratulerer til Tom Henrik med en veldig god 2. runde og knall-plassering! Dette var rundens nest beste, og dagens tredje beste runde. Uoffisielt ble ratingen til Tommikken 948.

Bjørn-Erik Johansen, Kristian Gryt og Anders Røneid Fehn var også med og kjempet. Bjørn-Erik og Anders som helt ferske PDGA-medlemmer. Johansen spilte to 61-runder, og tar med seg en fin 14.plass (kun 3 kast bak 6.plass!), og 909 i rating. Kristian endte kastet bedre på delt 10.plass. Vår nye sportslige leder, Anders, spilte en veldig god 2. runde, og klatret dermed noen plasser etter en litt mer trøblete førsterunde. Det er gøy for klubben vår at vi er med på stort og smått, og vi er stolte av våre supre medlemmer!

Samtidig vil vi gratulere norgesmester Andre Johnsen med en sterk 7-kast seier, og berømme Muselunden frisbeeklubb for en god turnering og en av mange gode initiativ!

God påske!