Gode resultater i Trondheim

Den andre runden i norgescupen er over, og vi hadde med 3 mann nordover til Trondheim. Vegar L. og Anders N. D. i Open, og Anders R. F. i Viderekommen. Været som møtte oss på fredag under trening var regn og vindstille forhold. Været som møtte oss på lørdag og resten av turneringen var meget tøffe vindforhold hvor mye av spillet handlet om å komme seg bort til kurv for å legge disken oppi til par.

Stian har igjen laget et statistikkark fra helgen for Openklassen som du finner i venstre marg eller her.

Vegar har virkelig startet sesongen bra, og fortsette bra også her. Med en grei start plasserte han seg i lederflighten, og ble der resten av turneringen. Etter 2 runder var han faktisk i ledelsen sammen med Andreas Askeland! Etter 3 runder hadde han mistet ledelsen med noen få kast til Askeland, men etter 12 hull i selveste finalen var Vegar alene helt øverst etter godt spill. Det var før hull 13 som helt klart er banens vanskeligste og mest nådeløse hull. Med en 6er her, og en 2er for Ståle Stai Hakstad mistet Vegar en del kast på konkurrentene som han ikke klarte å hente opp igjen, men endte opp med en god 3. plass. Gratulerer til Vegar med godt spill, og nesten seier! Anders N. D. startet ikke veldig bra, og lå hele 8 kast bak første mann etter 1. runde. Neste runde derimot var av det sterke slaget, og Anders spilte helgens beste runde og tok igjen 6 kast på teten. Nærmere kom han aldri denne helgen, og endte til slutt opp på en 5. plass.

Anders R. F. fikk bryne seg på de lokale gutta med fler i Viderekommen klasse. 1. plassen ble litt for langt opp, men om 2. plassen var det en kamp som varte turneringen ut. Etter mye jevnt spill trakk Anders det lengste strået, og dro hjem med en meget god 2. plass! Gratulerer med sterk innsats!

Vi ønsker også å gratulere Andreas Askeland, Linda Wulff, Terje Rørmark og Erlend Vingsand med seire i sine klasser!