Onsdagsgolf 16. mai

16 menn og 4 damer valgte Onsdagsgolfen på Ekeberg som en naturlig del av 17.mai – forberedelsene. Det var dagen både for nye og mer etablerte spillere.

Herrer
Thor Johansen viste seg å være i form dagen før dagen og vant med en god 50-runde (-6), som inneholdt blant annet en pen birdie på hull 7.
Torleif Guntvedt har dokumentert sterk form gjennom hele vårsesongen, og denne onsdagen var ikke noe unntak med en fin 51-runde (-5). ESKs sterkeste spiller så langt i årets Norgescup, Vegar Larsen, tok tredjeplassen med -3.
Ellers er ESK imponert over sitt nyeste medlem Hallvard Ekdahl som noterte seg med seks birdier og sluttscore på 63 (+7) på sin aller første onsdagsgolf! Vi gratulerer!

Damer
Ragne Huseby var best av damene i dag med en meget solid sluttscore på 67 kast (+11). På delt andre plass med 81 kast (+25) havnet Birgitte Nødland-Danielsen, Tone Linn Smørdal og Mona Bjerke.

Ace og CTP
Kristian Gryt parkerte hull 13 og stakk avgårde med CTP-potten på 120 kr. Ingen lot seg friste til ace i dag, så Ace-potten økte med 100 kr.