Onsdagsgolfen 13. juli 2011

I perfekt vær og veldig gode forhold ble det gode resultater, og det både i herre- og dameklassen. 18 gutter og 5 jenter var med for å kjempe, men sterkest av alle var Magnus Petersen og Sigrid Sandum (på bildet).

Herrer

Magnus «Eagle» Petersen vant med sterke -8 (48 kast) med nok en eagle på hull 14. Anders N. Danielsen nådde nesten opp med sin score på -7 (49 kast), men som alle vet river «nesten» ikke Magnus av hesten. Thor Johansen spilte også en god runde, og endte på -5 (51 kast). Top 3 i en klasse for seg denne dagen.

Damer

En sjelden toppduell ble det på damesiden i dag. Norges damespiller #1, Sigrid Sandum, er på besøk i Oslo, og måler motstand mot ingen ringere enn banerekordholder og meget gode Linda Wulff! Avbildede Sigrid Sandum tok en knepen seier med +3 (59 kast) mot Lindas +4 (60 kast). Mona Bjerke tok 3. plassen med +20 (76 kast).

Ace og CTP

Nok en gang er «The living legend», Jonathan Gewirtz, vinner av CTP-konkurransen. For andre gang på rad blir det, og denne gangen på hull 13. Ingen ace i dag, og dermed øker potten med 60 kr.

Resultater

Excel-arket blir oppdatert i løpet av kvelden eller morgendagen med alle resultater og stats. Nedenfor er et oversiktsbilde av dagens runde: