Onsdagsgolfen 20. og 27. juli

I deilig vær ble onsdagsgolfen sist onsdag avholdt med med så mange som 28 deltakere. Forrige onsdag vant Eirik Ansnes og Øystein Carlsen. Denne gang vant Anders N. Danielsen.

Herrer

Forrige onsdag delta altså Eirik og Øystein seieren med en 50-runde, 6 under par. Stian Winther tok siste pallplass bare 1. kast bak de to. Det bør nevnes at Arne Furre spilte en meget god runde og endte på plassen bak med en runde på -3 (53 kast), noe redaktøren tror er Arnes årsbeste.

Sist onsdag var det Anders N. Danielsen sin tur til å ta en seier. Hans andre for året. Med 10 birdier og 2 bogier ble da sluttresultatet 48 kast (-8), 3 kast foran Stian Winther på 2. plass. Igjen er Eirik Ansnes i toppen og sanker gode poeng med rundens 3. plass. Sluttresultat: 52 kast (-4).

Damer

Det har vært noget tynt oppømte på damesiden i det siste. Forrige onsdag møtte Caroline Guldahl og Helene L. Johansen opp hvor sistnevnte stakk av med seieren. Denne onsdagen var det også to oppmøtte: Laila Samuelsen og Birgitte N. Danielsen. Birgitte vant en knepen seier med kast.

Ace og CTP

Det har ikke vært noen ace i det siste så potten øker og øker. Det er ukjent akkurat for øyeblikket hvor mye potten er på nå. CTP denne onsdagen var det Erik B. Myklebust som vant på hull 12.

Resultater

Excel-arket er oppdatert og der finner man utfyllende statistikk over rundene. Nedenfor er en oversikt over resultatene de to siste onsdagene.

Onsdag 27. juli:

Onsdag 20. juli: