Onsdagsgolfen 14. mai

20140514_201931
Camilla, Aina, Helene og Ragne

32 ivrige frisbeegolfere dukket opp i finværet på Ekeberg for å beseire hjemmefavoritten Vegar Åge Larsen, som til nå i år har gjort storeslem på sine gjeldene runder. Til tross for en liten bris i lufta, var det mange som gikk gode runder. Best av de alle var Aina Suphellen og Øystein Lund Carlsen.

Nevnte Vegar Åge Larsen skulle få det tøft i dag og endte på -5, en hederlig 4.plass, delt med Gjermund Hurvenes. På tredjeplass kom Mr. Ekeberg, Thor H. Johansen på -6. Muselundens Lars Somby, som for øvrig vant Tønsberg Open 1998 V2 i helga, kom på andreplass med en god runde på -7. Men Øystein Lund Carlsen fra Bærum var det ingen som kunne gjøre noe med. En super runde på 47 kast og -9 holdt helt inn.

Fornøyd vinner
Fornøyd vinner i herreklassen

Fire damer møtte opp i dag. Her ble det en tøff duell mellom Ekebergs Aina Suphellen, Muselundens Helene Lund-Johansen og Stovners Ragne Elise Huseby og Camilla Nordhei. Til slutt ble det hjemmeseier for Aina på sterke 62 kast (se bilde).

Jevnt blant jentene
Jevnt blant damene

Dagens CTP gikk til Jan Killi på hull 16. Han kunne reise hjem med 160 kroner i gevinst. Det ble ikke registrert noen ace i dag. Det vil si at potten steg med 180 kroner og nærmer seg snart 1 000 kr totalt. Dette må være en ekstra gulrot for mange som vurderer sin ankomst.

Resultatene kan dere lese her