Onsdagsgolfen 7. mai 2014

Denne regnfulle onsdagen var den første onsdagen i mai. Derfor sanksjonerte vi den igjen som PDGA C Tier, noe vi har planer om å gjøre for alle første onsdager hele denne sesongen. På den måten kan spillere få muligheten til å forbedre PDGA-ratingen sin oftere.

Mye handler om Ekebergs Vegar Åge Larsen og Muselundens Niklas Eriksson denne våren. Vegar har vært uslåelig så langt, og denne gangen nøyde han seg ikke med å vinne runden sammen med Niklas, men han grafset like godt til seg CTP-premien på hull to i tillegg. Han kan dermed legge den nette sum av kroner 120 til sin voksende formue. Acepotten økte med samme beløp, og er nå på 920 penger.

Vegar og Niklas var i en klasse for seg denne gangen med solide 50 kast, seks under par. Det gir en uoffisiell runderating på 967. Niklas har vunnet Onsdagsgolfen hele tre av fem ganger denne sesongen, og leder i sammendraget foran Vegar, som kun har fullført fire runder med like mange seire. Bak disse fulgte Ekebergs Tom-Henrik, Gjermund, Steinar og Stig (Bærum, tidligere Ekeberg og tidligere Vestre Bærum) på 54 kast (921 i rating).

Det var 21 spillere denne gangen, noe som var bra tatt regn og litt vind i betraktningen. Dessverre var ingen damer eller juniorer med denne gangen. Vi håper dere kommer sterkere tilbake neste gang!

Dette var for øvrig ESKs Lars Ørjan Tvetes siste Onsdagsgolf for denne gangen. Lørjan flytter til Bergen. Vi ønsker lykke til videre på andre siden av berget!

Fullstendige resultater finner du hos PDGA og som vanlig hos Disksport Norge.

[advanced_iframe securitykey=»da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80805″]