Onsdagsgolfen 25. mai 2011

I fint vær og litt vind møtte 43 spillere opp til dyst. Eirik Ansnes og Trude Simensen ble de sterkeste i hver sin klasse.

Herrer

Eirik Ansnes er ukens vinner, og det med scoren -6 (50 kast). I samme flight med Eirik gikk Anders N. Danielsen som tok 2. plassen med scoren -5 (51 kast) foran Lars Somby med sluttresultat 52 kast (-4).

Damer

På damesiden var det tidligere norgesmester Trude Simensen som dro i land seieren med lave 66 kast (+10). På følgende pallplasser følger Emma Wingstedt med 69 kast (+13) og Birgitte N. Danielsen med 72 kast (+16).

Poengcup for damer

Det er verdt å nevne at det er opprettet en egen poengcup for damene à la poengcupen til herrene. På samme måte er det 50 poeng til vinneren, 46 poeng til 2. plass osv. Som på herresiden lønner det seg med godt oppmøte.

Ace og CTP

Vegar Larsen parkerte hull 18, og vant dermed konkurransen og hele 200 kr. Ingen ace i dag til en forandring. Potten økte dermed med 250 kr og er oppe i 1730 kr.

Resultater

Nedenfor ligger en oversikt over runden. Resten av statistikk vil komme ut på vårt excel-ark etterhvert så fort vår mann på tall har kommet seg inn i sitt nye hus, og fått roen over seg.