Onsdagsgolfen 1. juni 2011

47 spiller deltok på ukens onsdagsgolf i en god del vind til Ekeberg å være. Sterkest av alle ble til slutt Vegar Å. Larsen og Ola Kolle med 51 kast (-5). Linda Wulff er sterkest av damene, som var hele 12 i antall, med en runde på 62 (+6).

Herrer

Både Vegar og Ola tar årets første seier, og kanskje Olas aller første? Veldig morro i såfall! Nicolai Zimmer markerer seg også positivt i dag med en runde på -3 (53 kast), og deler dermed den siste pallplassen med Stian Winther. Skal vi tippe så er det første pallplassering for Nicolai..? Veldig morro det også!

Damer

Når Linda Wulff stiller opp på en ukesgolf så er det vel bare å glemme 1. plassen på damesiden, og sikte seg inn på å ta 2. plassen, plassen bak Linda. 10 kast bak, og nærmest Ms. Wulff, er Tonje Nordmo med +16 (72 kast), og årsbeste! Bra jobba! Emma Wingstedt tar 3. plassen i dameklassen med +20 (76 kast).

Poengcup for damer

Det er verdt å nevne at det er opprettet en egen poengcup for damene à la poengcupen til herrene. På samme måte er det 50 poeng til vinneren, 46 poeng til 2. plass osv. Som på herresiden lønner det seg med godt oppmøte.

Ace og CTP

Nok en runde går uten at et hull blir acet. Mange er ute etter å tømme potten som nå er på hele 1880 kr, og går nok høyere og hardere på drive enn vanlig i håp om å treffe rett i kurv.

Øyvind Harlem vinner nok en gang CTP konkurransen, 2 uker etter forrige seier. Denne gang parkerte han hull 16, og tar med seg 120 kr hjem! Dermed leder Harlem i antall CTP seiere.

Resultater

Excel-arket er oppdatert med siste rundes score, birdiepoeng, topplister osv. Her er en rask oversikt over runden: