Reisebrev fra PCS Sula Open – Tor-Iver Skjæggestad

Vi har mottatt flere reisebrev fra våre konkurranseutøvere som har mottatt reisestøtte fra klubben. Nedenfor følger reisebrevet fra styremedlem og Mandagsgolf-general på Røa, Tor-Iver Skjæggestad. Han fikk noen unike opplevelser på Sula og Øverås i sommer.

Disc Golf Pro Tour-Iver

PCS Sula Open!

Det er ordspillet jeg tar med meg fra denne gang, da PCS Sula Open var en ordentlig knekk for min egen del. Dette er den største turneringen jeg har deltatt på, så har var det viktig for meg å prestere mitt beste.

Allerede fra første turneringsdag merket jeg at stressnivået ble høyt, og jeg klarte aldri å føle meg komfortabel med min egen spilling. Innspillene satt ikke, og drivene ble kastet i hytt og pine. Når jeg tenker tilbake på det, så klarer jeg ikke å få ut noe positivt med spillet mitt fra første dagen!

Andre runde var betydelig gøyere, da møtte jeg en felles Ekeberg Sendeplateklubb-kamerat, nemlig Kristofer Hivju. Vi spilte i gruppe sammen den andre dagen, til stor stas. Stemningen var god gjennom hele runden, og jeg klarte å kose meg og spille roligere enn dagen før. Resultatet er jeg ikke fornøyd med, men Sula-banen kan være brutal! Etter runden møtte jeg på Calvin Heimburg og James Conrad, noe som fikk opp humøret ytterligere.

Siste dagen ble spilt på Øverås der jeg var -1 etter tre hull! Her kom min første birdie og eneste fra circle 2 på andre hull! Jeg fulgte opp med en death putt fra 13 meter på hull 3, men videre gikk det dessverre bare nedover. Jeg klarte heller ikke å prestere her, så alt i alt har denne turneringen ikke blitt spilt som jeg hadde ønsket. Jeg sitter igjen med masse god erfaring jeg tar med meg, og mange nye vennskap! Jeg får håpe at jeg får en revansje neste år! All cred til PCS Sula Open-teamet for en veldig godt gjennomført turnering! Her var alt planlagt til hver eneste detalj!