Påmelding til årets klubbtur har startet

Da starter vi påmeldingen til klubbturen 2017. Som i 2015 og 2016, vil vi reise til Ale Discgolfcenter, et discgolf-paradis litt nord for Gøteborg. Senteret har en visjon om å skape et anlegg i ypperste verdensklasse. La oss slå fast dette med en gang: vi gleder oss kjempemasse!

Kun 36 tilgjengelige plasser
Turen er lagt til 21.-23. april og har totalt 36 ledige plasser, hvor førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Klubbturene har tidligere vært populære og vi tror at 2017 blir intet unntak. På tur med en fantastisk gjeng + på en fantastisk bane = stor pågang, så vær tidlig ute! Merk: grunnet våre betingelser til vandrerhjemmet, må vi kjøre bindene påmelding. 

Hva er opplegget?
Klubbturen kommer til å bestå av mye discgolf. Vi holder fortsatt opplegget litt åpent, men mye kasting blir det på alle og enhver. Foruten kasting, kommer vi til å kjøre noen felles måltider for å bygge opp under det gode fellesskapet.

Hvem er turen for?
Turen er for absolutt alle som er betalende medlemmer (medlem for sesong 2017) av Ekeberg Sendeplateklubb, uansett ferdighetsnivå. Kanskje har du akkurat kjøpt din første disc, eller kanskje du har skapet fullt? Vi ønsker å være en klubb som ser hver enkelte medlem og som gir noe tilbake, derfor ønsker vi deg velkommen med på tur. Er du ikke medlem, ønsker vi gjerne at du blir medlem av Ekeberg. Du kan bli medlem ved å trykke her.

Transport
Vi kommer til å reise med privatbiler, hvor passasjerene dekker utgiftene til sjåføren. Tidligere har vi hatt oppmøte i Sverige og dette kommer vi til å fortsette med. Det vil si at vi kommer frem til Ale på ulike tidspunkt.

Overnatting
Vi har reservert rom på Uspastorp, som ligger kun 1 km fra banen (10 min gange, 2 min kjøring). Her blir det tremann- og seksmannsrom.

Banen
Som overnevnt, er det en veldig spennende bane vi skal besøke. Dette sies å allerede være en av Europas beste baner, så dette blir moro. Banen består av to 18-hulls sløyfer, med stor variasjon på hullene. Her vil vi oppleve skogshull, korte og tekniske, lange og åpne, lange og tekniske. Banen er RÅ!

Sjekk denne filmen og denne hjemmesiden for mer informasjon, samt denne linken til facebook.

Hva koster det?
Klubben betaler som vanlig alle utgifter knyttet til baneleie og overnatting. Det du må betale selv er mat og transport. Transportutgiftene deles på antall passasjerer innad i bilen. Ettersom klubben betaler det meste, er det også et krav at du må være betalende medlem for å være med.

Påmelding
Påmeldingen starter fortløpende ved å trykke på denne linken. Merk at du må betale medlemsskap for 2017 før påmeldingen er gjeldende.
Har du spørsmål? Ta kontakt med Gjermund på gjermundhurvenes@gmail.com eller telefon 980 42 378

Vi gleder oss til å reise på tur med deg og bli bedre kjent. God vind!