Bli medlem

Vi i Ekeberg Sendeplateklubb ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i vår klubb. Ønsker du å være en del av miljøet mer enn å bare gå de faste rundene? Ønsker du kanskje å delta i turneringer? De aller fleste turneringer i landet krever et klubbmedlemskap for å kunne delta. Dessuten er et medlemskap i en klubb ikke bare viktig for klubbens satsing, rekruttering osv. Det er også viktig for sporten! Grenstyret for disksport under Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) får pengestøtte basert på antall medlemmer, og mer penger gjør det mulig å gjennomføre tiltak for at sporten skal vokse ytterligere.

Blir du medlem i ESK, møter du en stor og godt organisert klubb, som tilbyr en rekke aktiviteter gjennom sesongen for våre medlemmer, på alle nivåer. Ukentlig arrangerer vi Onsdagsgolfen, en uformell konkurranse for alle, uansett om du er helt nybegynner eller i verdenstoppen. I tillegg arrangerer vi Frisbeeskolen på våren og høsten, et treningstilbud for barn og unge. Vi har en stor, aktiv spillermasse, og har i mange år vært blant de best representerte klubbene i Norgescup og NM. Noen av våre spillere er på helt øverste nivå i norgestoppen, og de vil gjerne dele sine kunnskaper og ferdigheter med de som ønsker å lære.

For å kunne delta i Norgescup, Ultimateserien eller NM kreves det medlemskap i en frisbeeklubb, samt en spillerlisens på 200 kroner (som inkluderer en privat forsikring). Vi sørger for at du får tilsendt betalingsinfo for lisensen når du er blitt medlem. Det er Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) som administrerer lisensordningen.

Medlemskap i Ekeberg Sendeplateklubb koster 200 kr det første året. Da vil du få en medlemsdisk med klubblogo på kjøpet. Ta kontakt med oss på medlemmer@ekebergsk.com for å avtale overlevering av medlemsdisken. Medlemskapet koster 400,– påfølgende år. Har du tre eller flere i familien som vil bli medlem, koster medlemskapet 200,– pr medlem pr år. Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så legger vår medlemsansvarlige deg/dere inn i registeret vårt!

Price: Kr 200,00

Legg igjen en kommentar