Bli medlem

Vi i Ekeberg Sendeplateklubb ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i vår klubb. Ønsker du å være en del av miljøet mer enn å bare gå de faste rundene? Ønsker du kanskje å delta i turneringer? De aller fleste turneringer i landet krever et klubbmedlemskap for å kunne delta. Dessuten er et medlemskap i en eller annen klubb ikke bare viktig for klubbens satsing, rekruttering osv. Det er også viktig for sporten! Disksport Norge får pengestøtte basert på antall medlemmer, og mer penger gjør det mulig å gjennomføre tiltak for at sporten skal vokse ytterligere.

Blir du medlem i ESK møter du en stor, og godt organisert klubb som tilbyr en rekke aktiviteter gjennom sesongen for våre medlemmer på alle nivåer. Ukentlig arrangerer vi Onsdagsgolfen, som er for alle, og hvor terskelen skal være så lav at du kan komme og låne disker for å prøve frisbeegolf for aller første gang (gi helst beskjed til oss på forhånd om du ønsker det). Vi har en stor, aktiv spillermasse, og har i mange år vært blant de best representerte klubbene i Norgescup og NM. Noen av våre spillere er på helt øverste nivå i norgestoppen, og de vil gjerne dele sine kunnskaper og ferdigheter med de som ønsker å lære.

For å kunne delta i Norgescup i diskgolf, Ultimateserien eller NM kreves det medlemskap i en klubb under Disksport Norge, samt en spillerlisens på 200 kroner, som inkluderer en privat forsikring. Vi sørger for at du får tilsendt betalingsinfo for lisensen så snart du er medlem og signaliserer at du vil delta i noen av de nevnte turneringer. Send da en epost til medlemsansvarlig på medlemmer@ekebergsk.com. Det er den eneste befatningen vi har med lisensordningen. Det er Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) som administrerer lisensordningen. Disksport Norge (DSN) er en del av NAIF.

For å bli medlem hos oss betaler du 100 kr for det første året, og du vil få med en medlemsdisk på kjøpet som er verdt hele beløpet. Dvs. at du ikke taper på å bli medlem! Ta kontakt med oss på medlemmer@ekebergsk.com for å avtale overlevering av medlemsdisken.

Fyll ut skjemaet nedenfor og trykk send, og du blir tatt videre til betalingsinformasjon.

Legg igjen en kommentar