Bli medlem

Vi i Ekeberg Sendeplateklubb ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i vår klubb. Ønsker du å være en del av miljøet mer enn å bare gå de faste rundene? Ønsker du kanskje å delta i turneringer? Mange turneringer her i landet krever et klubbmedlemskap for å kunne delta. Dessuten er et medlemskap i en klubb ikke bare viktig for klubbens satsing, rekruttering osv. Det er også viktig for sporten! Disksport Norge under Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) får pengestøtte basert på antall medlemmer, og mer penger gjør det mulig å gjennomføre tiltak for at sporten skal vokse ytterligere.

Blir du medlem i ESK, møter du en stor og godt organisert klubb, som tilbyr en rekke aktiviteter gjennom sesongen for våre medlemmer, på alle nivåer. Ukentlig arrangerer vi Onsdagsgolfen, en uformell konkurranse for alle, uansett om du er helt nybegynner eller i verdenstoppen. I tillegg arrangerer vi Frisbeeskolen på våren og høsten, et treningstilbud for barn og unge. Vi har en stor, aktiv spillermasse, og har i mange år vært blant de best representerte klubbene i Norgescup og NM. Noen av våre spillere er på helt øverste nivå i norgestoppen, og de vil gjerne dele sine kunnskaper og ferdigheter med de som ønsker å lære.

For å kunne delta i Norgescup, Ultimateserien eller NM kreves det medlemskap i en frisbeeklubb, samt en spillerlisens som inkluderer en privat forsikring. Fra og med 2023 henter spillere ut sin egen lisens via https://isonen.no/. Det er Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) som administrerer lisensordningen. Denne kan du lese mer om her:

https://amerikanskeidretter.no/forbund/klubbdrift/lisens-og-forsikring/

Etter at NAIF innførte obligatorisk klubbkontingent på kroner hundre per medlem fra og med 2023, økte årsmøtet i ESK medlemsavgiften med et tilsvarende beløp. Medlemskap i Ekeberg Sendeplateklubb koster nå 300 kr det første året og for alle i yngre, aldersbestemte klasser. Medlemskapet koster deretter 500 kr påfølgende år for voksne medlemmer. Har du tre eller flere i familien som er medlemmer, koster medlemskapet bare 300 kr per medlem per år også i påfølgende år (familierabatt med en romslig definisjon av familie).

Logg inn eller opprett bruker i MinIdrett, søk opp Ekeberg Sendeplateklubb og meld deg inn selv!

Spørsmål om medlemskap og lisens kan sendes til medlemmer@ekebergsk.com.

Fra og med 2023 tilbyr vi også støttemedlemskap for kroner hundre per år. Merk at dette ikke er et tilbud til spillere som tar del i sportslige tilbud som ukesgolfer, klubbmesterskap, klubbtur og å representere klubben i Norgescup, NM eller Ultimateserien. Det er altså ikke for aktive medlemmer. Er du på så mye som én ukesgolf per sesong, er dette ikke ment for deg. Vi tror allikevel at dette kan treffe enkelte som ønsker å støtte opp om vår virksomhet. Støttemedlemskap kan også inngås via MinIdrett, hvor man søker opp klubben slik som for ordinære medlemskap.

Legg igjen en kommentar