Info

Onsdagsgolfen er en uformell, gratis treningsrunde på Ekebergs frisbeegolfbane, hvor nivået spenner fra de helt ferske til de beste i landet. Onsdagsgolfen organiseres av Ekeberg Sendeplateklubb, men alle er velkomne til å delta. Oppmøte er ca kl. 17:45 ved hull 3, og spillestart er kl. 18:00. Onsdagsgolfen gir deg muligheten til å lære av de som er litt bedre enn deg, og de som er mye bedre enn deg. Har du behov for å låne disker (frisbeer) så ber vi om at du melder din ankomst på forhånd.

Er du samtidig under 18 år er du spesielt velkommen! Vårt satsingsområde er nettopp å øke medlemsmassen i denne aldersgruppen, men du kan selvfølgelig møte opp uten og å måtte bli medlem.

Ekeberg Sendeplateklubb er et «Rent idrettslag», og Onsdagsgolfen er derfor et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår under trygge omgivelser.

Kontakt oss gjerne på kontaktskjemaet.

Hva er ACE-pot og CTP?

Før hver onsdagsgolfrunde samler vi inn penger fra de som ønsker å delta på CTP-konkurransen og/eller kjempe om å vinne acepoten. Begge deler er helt frivillig, og hver av dem koster 10 kr hver gang.

CTP – closest to pin: Den ansvarlige for runden velger ut et hull hvor konkurransen gjelder. For å vinne pengene må to kriterier oppfylles: Man må ha betalt 10 kr for å delta før runden starter, og man må være spilleren som kaster sin disk nærmest kurvstolpen fra utkast.

Acepot: Denne poten bygger seg opp helt til en spiller som har betalt får ace (hole-in-one) på et hvilket som helst hull i løpet av runden. Oftest er det snakk om noen hundrelapper, men vi har opplevd å betale ut flere tusen til den som har tatt poten.

 

Legg igjen en kommentar