Info

Onsdagsgolfen er en uformell, gratis treningsrunde på Ekebergs frisbeegolfbane, hvor nivået spenner fra de helt ferske til de beste i landet. Onsdagsgolfen organiseres av Ekeberg Sendeplateklubb, men alle er velkomne til å delta. Oppmøte er ca kl. 17:45 ved hull 2, og spillestart er kl. 18:00. Registrering gjøres av den enkelte på Discgolfmetrix på forhånd. Nybegynnere kan få hjelp til dette på stedet. Onsdagsgolfen gir deg muligheten til å lære av de som er litt bedre enn deg, og de som er mye bedre enn deg. Har du behov for å låne disker (frisbeer), ber vi om at du melder din ankomst på forhånd med en epost til post@ekebergsk.com.

Er du under 18 år er du spesielt velkommen! Vårt satsingsområde er nettopp å øke medlemsmassen i denne aldersgruppen, men du kan selvfølgelig møte opp uten og å måtte bli medlem.

Ekeberg Sendeplateklubb er et «Rent idrettslag», og Onsdagsgolfen er derfor et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår under trygge omgivelser.

Kontakt oss gjerne på kontaktskjemaet.

 

Legg igjen en kommentar