Info

Onsdagsgolfen er en uformell, gratis treningsrunde på Ekebergs frisbeegolfbane, hvor nivået spenner fra de helt ferske til de beste i landet. Onsdagsgolfen organiseres av Ekeberg Sendeplateklubb, men alle er velkomne til å delta. Oppmøte er senest kl. 17.45 ved hull 2, og spillestart er kl. 18:00. Registrering gjøres av den enkelte på Discgolfmetrix på forhånd. Nybegynnere kan få hjelp til dette på stedet. Onsdagsgolfen gir deg muligheten til å lære av de som er litt bedre enn deg, og de som er mye bedre enn deg. Har du behov for å låne disker, ber vi om at du melder behovet minst én dag på forhånd med en epost til post@ekebergsk.com, så skal vi gjøre hva vi kan for at du kan få låne av noen.

Er du under 18 år, er du spesielt velkommen! Vårt satsingsområde er nettopp å øke medlemsmassen i denne aldersgruppen, men du kan selvfølgelig delta uten å måtte bli medlem.

Ekeberg Sendeplateklubb er et «Rent idrettslag», og Onsdagsgolfen er derfor et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår under trygge omgivelser.

Legg igjen en kommentar