Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene klubben vår får.

Spørsmål: Koster det noe å spille på banen?

Svar: Nei, den står til fri benyttelse i et offentlig område.

Spørsmål: Når er banen åpen?

Svar: Banen er alltid tilgjengelig. Det er imidlertid folksomt på banen under Onsdagsgolfen. Under Norway Cup har banen tidvis blitt brukt som parkeringsplass, noe som dessverre gjør flere av hullene utilgjengelige.

Spørsmål: Kan vi låne eller leie disker?

Svar: Ekeberg Sendeplateklubb har noen sett med disker egnet for nybegynnere og barn, som er tiltenkt instruksjon og utleie. Disse kan leies i sin helhet for kroner 1000. Tapte eller ødelagte disker erstattes med kroner 100 per disk. Ta kontakt på event@ekebergsk.com for å leie hele bagen med disker. Vi leier ikke ut enkeltdisker. Og vi anbefaler folk heller å kjøpe egne disker. Slike kan kjøpes i de fleste sportsforretninger til en billig penge.

Spørsmål: Kan noen vise oss hvordan man spiller?

Svar: Ekeberg Sendeplateklubb kan formidle instruktører. Vi anbefaler minst én instruktør per ti personer til grupper uten erfaring. Vi lar gjerne bagen med utleiedisker følge med på kjøpet når vi stiller med instruktører. Fast pris er kroner 2000 per instruktør per gang for skoler, ideelle og veldedige organisasjoner o.l. For firmaer, utdrikningslag osv. tar vi kroner 5000 for én instruktør og kroner 2000 per instruktør utover dette. Vi kan sende elektronisk faktura i etterkant. Ta kontakt på event@ekebergsk.com med informasjon om når, hvor lenge dere tenker å spille, hvor mange dere er, om dere har disker selv og eventuelt erfaringsnivå, så skal vi se om vi har folk som kan stille opp.

Spørsmål: Behøver jeg lisens for å spille? Og hvordan får jeg det?

Svar: Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) forvalter lisensreglementet. Du kan lese om dette her: https://amerikanskeidretter.no/forbund/klubbdrift/lisens-og-forsikring/

Legg igjen en kommentar