Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene klubben vår får.

Spørsmål: Koster det noe å spille på banen?

Svar: Nei, den står til fri benyttelse i et offentlig område.

Spørsmål: Når er banen åpen?

Svar: Banen er alltid tilgjengelig. Det er imidlertid folksomt på banen under Onsdagsgolfen. Under Norway Cup har banen tidvis blitt brukt som parkeringsplass, noe som dessverre gjør flere av hullene utilgjengelige. Spørsmål om banens infrastruktur (kurver, utkastfelt og skilt) rettes til Pancake Circle Ltd. Lørenskog Frisbeeklubb, ikke til oss.

Spørsmål: Kan vi låne eller leie disker?

Svar: Ekeberg Sendeplateklubb har et sett med disker egnet for nybegynnere og barn, som er tiltenkt instruksjon og utleie. Disse befinner seg i en bag hos ett av klubbens styremedlemmer når de ikke er i bruk. Bagen kan leies i sin helhet for kroner 1000. Tapte eller ødelagte disker erstattes med kroner 100 per disk. Ta kontakt på event@ekebergsk.com for å leie hele bagen med disker. Vi leier ikke ut enkeltdisker. Og vi anbefaler folk heller å kjøpe egne disker. Disker kan kjøpes i de fleste sportsforretninger i Oslo til en billig penge.

Spørsmål: Kan noen vise oss hvordan man spiller?

Svar: Ekeberg Sendeplateklubb kan formidle instruktører. Vi anbefaler minst én instruktør per ti personer til grupper uten erfaring. Vi lar gjerne bagen med utleiedisker følge med på kjøpet når vi stiller med instruktører. Fast pris er kroner 2000 per instruktør per gang for skoler, ideelle og veldedige organisasjoner o.l. For firmaer, utdrikningslag osv. tar vi kroner 5000 for én instruktør og kroner 2000 per instruktør utover dette. Vi kan sende elektronisk faktura i etterkant. Ta kontakt på event@ekebergsk.com med informasjon om når, hvor lenge dere tenker å spille, hvor mange dere er, om dere har disker selv og eventuelt erfaringsnivå, så skal vi se om vi har folk som kan stille opp.

Spørsmål: Behøver jeg lisens for å spille? Og hvordan får jeg det?

Svar: Du behøver kun lisens for å spille turneringer sanksjonert av Disksport Norge (DSN). Altså NM, Norgescup og Ultimateserien, ikke ukesgolfer/OsloCup osv. Det er klubben du er medlem i som kan sørge for at du får tilsendt betalingsinformasjon for lisensen. Vi ønsker imidlertid ikke å forvirre alle våre medlemmer ved å sende ut slik betalingsinformasjon til alle hvert år, så vi sender det ut til spillere vi vet er aktive i nevnte turneringer. Dersom du bestemmer deg for å ville delta i DSN-sanksjonerte turneringer, bare send vår medlemsansvarlige en epost på medlemmer@ekebergsk.com, så sørger vedkommende for å sende deg betalingsinformasjon for lisensen. Mer informasjon om lisensen og forsikringen den inkluderer finner du her.

Legg igjen en kommentar