Ekeberg frisbeegolfbane har nå bare 14 hull

Vi har i samråd med Pancake kommet fram til at sikkerhetssituasjonen på banen nå er så akutt – med en lang rekke uhell, nestenuhell og rapporter om truende og hensynsløs atferd – at banen må redesignes med sikkerhet som førsteprioritet. På kort sikt har de to klubbene valgt å fjerne hullene som byr på de største farene mht. forbipasserende og andre spillere. Derfor har vi i dag fjernet kurver, matter og utkastskilt på hull en, to, femten og seksten.

Disse hullene vil ikke gjenoppstå i sin kjente form. Til våren vil de to klubbene i samråd med kommunen se på nye, helheltlige løsninger. Inntil da består banen av fjorten hull. Vi håper på forståelse for dette, og håper alle setter pris på at vi setter inn tiltak før noe virkelig alvorlig skulle inntreffe. Videre håper vi alle tar et felles ansvar for positiv og trygg afterd på alle frisbeegolfbaner, og at man også sprer dette budskapet til spillere som åpenbart ikke har tatt dette poenget. Vi kommer tilbake til hva som skjer med Onsdagsgolfen når vi har klarere for oss hva som skal gjøres med banen og når.

ekeberg dugnad

En del av dugnadsgjengen. Fra venstre Per Marius Myrland (baneansvarlig, PCL), Halvor Kippe (leder, ESK), Anders Ask (nestleder, ESK), Heine Nygard Riise (ultimateansvarlig i styret til ESK), Tom-Henrik «Tommikk» Sandvik (styremedlem og klubbmester, ESK). I tillegg var Peter Skaar og Sindre Roar Fosse (begge ESK) og Muselundens baneansvarlig, Lasse «Basse» Børvind Bengtson, med og bidro.

Som en trøst minner vi alle våre betalende medlemmer om klubbturen til Ale i april, som ennå ikke er fulltegnet. Denne blir tungt sponsa av klubben. Se her for mer info om det.