En kort nyttårstale

Vi vil takke alle våre medlemmer, støttespillere og venner rundt omkring for året 2013!

I år ble Ekeberg Sendeplateklubb 15 år, og det med stil. Takket være meget gode inntekter fra Grasrotandelen har vi hatt muligheter vi ikke før har hatt. Totalt i år har vi fått nesten 32.000,- rett i lomma fra alle dere som har valgt oss som Grasrotmottakere! TUSEN TAKK! Disse pengene går rett tilbake til våre medlemmer. Vi dro i våres på klubbtur til Sverige hvor hele 23 personer ble med. Hele gildet ble betalt av klubben, og ble en stor suksess. Vi har betalt spilleravgift til 3 spillere som har spilt sin første utenbys Norgescup. Vi har betalt reisestipend på 1000,- til 2 spillere som har reist på utenlandsturnering. Vi har hatt muligheten til å forhåndsbetale et betydelig beløp for å kjøpe inn disker med ESK-logo. Vi har hatt muligheten til å stå som økonomisk garantist til 2DC som derfor ble avholdt også i år. Ja, vi har hatt et økonomisk rekordår som gir oss store spillerom, og håper at vi kan fortsette med det også i årene som kommer.

I år fikk vi plutselig 5-6 meget ivrige yngre juniorer på laget, noe som hittil har vært fraværende. Dette er vi i styret utrolig glade for, og vi ønsker å satse på disse å bygge videre på denne aldersgruppen. For første gang i klubbens historie hadde vi juniorsamling for disse. For våren 2014 er vi med i Activus, et spennende prosjekt bydelen har, hvor 20-30 skoleelever kommer til å spille frisbeegolf gjentatte ganger en måneds tid. Dette håper vi bærer frukter.

I år fikk vi et par nye damer i klubben som også er meget underrepresentert i vår klubb. Herlig at Aina Suphellen klarer en imponerende 3. plass i Skien Open!

I år vant vi vår første Norgescup siden 2007 da Anders N. Danielsen vant årets største NC; Stovnerputten!

Ja, du vet… Vi kunne fortsatt og fortsatt… Mange nye medlemmer osv..

Takk for et knall år! Godt nytt år!