Feline knockout 2014

20140514_201931

Feline knockout – den største dameturneringen i Eruropa!  Turneringen vil arrangeres på Stovner discgolfpark lørdag 04.10 fra kl 08:30, det vil tilbys junior, master, nybegynner og åpen klasse. I tillegg vil vi ha med en Miniklasse hvor de aller yngste får være med helt gratis:)

Fra felineknockout.wordpress.com:

Vi har igjen gleden av å invitere til Feline knockout,  og er stolte over å være europas største dameturnering i diskgolf!  Turneringen er et samarbeid mellom flere klubber, og er åpen for alle jenter og damer i alle aldere og på alle nivå.

Feline knockout arrangeres på Stovner discgolfpark lørdag 04.10 fra kl 08:30. Det vil tilbys junior, master, nybegynner og åpen klasse. I tillegg vil vi ha med en Miniklasse hvor de aller yngste får være med helt gratis. For påmelding se egne sider. Er du usikker på hvilken klasse som passer for deg  er det bare å ta kontakt med oss på felineknockout@gmail.com

Feline Knockout vil være en PDGA c tier, men du trenger ikke å være medlem av PDGA for å delta.

foreløpig tidsskjema:

08:00 – Scorekort klare for henting

08:30 – Start runde 1

12:00 – Lunsj

13:00 – Start runde 2

16:30 – finale 9 hull åpen klasse

17:30 – finale ferdig, premieutdeling umiddelbart etter utregning av score.

 

For spørsmål, kontakt Felinecrew på felineknockout@gmail.com


I tillegg til den rene dameturneringen på lørdag, vil det søndag 05.10.14 arrangeres mixed doubles turnering, også på Stovner. Påmelding og oppsett for begge turneringene kommer og vil bli annonsert på facebooksidenefrisbeegolf.no og generell jungeltelegraf.

For påmelding og mer informasjon, sjekk ut: http://felineknockout.wordpress.com/