Tom-Henrik Sandvik er klubbmester 2014

Årets klubbmesterskap ble arrangert i et kraftig regnvær som ikke skulle gi seg før helt på slutten av arrangementet. Han som taklet været best var Tom-Henrik Sandvik, som dermed kan krone seg med den gjeve tittelen ‘klubbmester’ for den kommende sesongen.

21 spillere dukket opp, tross dårlig vær, for å kjempe mot andre klubbkamerater i årets ESK-mesterskap. Det ble gått to runder, hvor første runde var vanlig onsdagsgolf-leg og andre runde var en kreativ ni-hullsbane, som har blitt en tradisjon å se på klubbmesterskapene.

Tom-Henrik gikk første runde på 52 kast og lå etter første runde på en foreløpig 2.plass, bak ledende Anders Nødland Danielsen som gikk på 50 kast. Bak disse lå Sveinar Stormark best an med en runde på 55, etterfulgt av et koppel av spillere. Været gav mange spillere store utfordringer, hvor disker, håndkle og bagger ble klissvått.

Etter første runde ble det arrangert en CTP-konkurranse hvor alle kastet ett kast på hull 17. Anders Nødland Danielsen med sin kjære Sinus var nærmest her og kunne glede seg over et gavekort på Sune Sport på 250 kroner.

I andre runde fikk spillerne fint vær, men en ny layout med flere tøffe utfordringer skulle likevel gi problemer for mange. Den relativt tøffe banen med par 27 skilte mellom spillerne. Vår kjære leder, Halvor Kippe, kastet seg opp til tredje med en god runde. Denne plassen delte han med Sveinar Stormark. Helt i toppen tok Tom-Henrik igjen Anders på andre runden og det var klart for omspill. Etter fjerde hull kunne Tom-Henrik strekke hendene i været og ta imot jubel fra sine med-medlemmer, seieren var et faktum. Seieren ble belønnet med gavekort på 500 kroner hos vår alles favorittbutikk.

Sist, men ikke minst, må det nevnes at Steinar Nagy acet hull 9 i dag og vant dermed en portabel kurv.

Takk til alle som deltok. Vi sees til onsdag for årets (kanskje) siste onsdagsgolf, møt opp tidlig!