146 spillere skal nå gjøre en forskjell

EkebergI helgen hadde Ekeberg Sendeplateklubb stand ved hull 3. Målet var å snakke med alle spillerne på banen og informere dem om regler og etikette. Ettersom værgudene viste seg fra en bedre side enn tidligere i uken, håpet vi på å treffe mange spillere. Kl. 10.00 lørdags morgen var vi på plass, da var det allerede aktivitet på banen. Selv om bakken var litt fuktig etter stor påkjenning fra dagene i forveien, skulle sola gjøre sitt for at dette skulle bli en kjempefin frisbeelørdag.

I møte med spillerne opplevde vi stor positivitet. Alle hadde stort forståelse for å ta hensyn til turgåere og medspillere. Hvis du ikke fikk vært til stede i helgen, er her et kort sammendrag av de viktigste punktene:

  • Man skal aldri kaste fra hull 1,2,3, 4 eller 18 når det går folk på gangstien.
    • Sørg alltid for at området du kaster på er klart.
  • Går man i gruppe skal man alltid holde seg bak kasteren.

Når klokka passerte 16.00 pakket vi sammen standen. Da hadde vi snakket med 80 unike spillere av banen. Takk til Muselunden som var med og hjalp oss! Søndag ble nok en fin dag, selv om sola ikke viste seg like mye. Iløpet av seks timer på søndag snakket vi med ytterligere 66 unike spillere, noe som gjør at totalt 146 spillere har sagt at de skal gjøre sitt for å forbedre sikkerheten.

Grunnen til vi ønsket å informere nå er at vi opplever en økende aktivitet på banen. Med dette følger også økende «nestenulykker», som et resultat av at man tar noen sjanser man ikke skal ta. Vi har alle et felles ansvar på banen, iforhold til å selv følge reglene og å si fra til hverandre.

Vi håper dette gjør en forskjell! God vind