3. runde Sveits Open

3. runde er ferdig og en endelig fornøyd Vegar Larsen melder at han gikk en runde på -6 (54 kast), og endte dermed opp som beste nordmann på 29. plass, kun 1 plass fra finalespill. Mye stemte i runden, og på de siste 10 hullene gikk Vegar -7 (ca), og var sjeldent lenger enn 4 meter fra kurven for birdie. Lars Somby spilte seg litt ned på lista med en runde på 60 kast, men uansett en bra turnering for Lars som nok kommer til å klatre en hel del i rating i løpet av året. Per-Marius Myrland gikk inn på en 66-runde.

Rune Kvåvik og Arne Furre endte opp på henholdsvis 19. og 20. plass i Master-klassen, noe som må bety at Rune har kastet seg noen plasser ned på listen på 3. runden.

Helt i toppen er det fortsatt Markus Källström som regjerer, men med noe mindre makt. Forspranget har krympet til 1. kast ned til Sylvain Gouge som gikk den beste 3. runden på 50 kast. 3 bedre enn Markus, Lizotte og Piironen. Da skulle man tro at lederflighten, som går ut kl 14:30, i finalen er Markus Källström, Sylvain Gouge, Simon Lizotte og Leo Piironen i riktig rekkefølge. Finalen spilles med golfstart for topp 28.

I pargolfen som var på fredag endte Lars og Vegar opp med -9 og 7. plass av 29 par. Det holdt til pengepremie! Arne og Per-Marius gikk -1. Vinnerne av denne pargolfen ble Ville Piippo og Toni Asikainen.