5. plass i første turnering for Ultimate gruppen

Cirka en måned etter første innendørstrening i Ekeberghallen har Ekeberg sendeplateklubb dukket opp på kampoppsettet når desembercupen –den andre turneringen i Ultimate-serien- fant sted lørdag, den 6.desember 2014 i Fjellhamarhallen. Sammen med spillere fra OSI stilte Ekeberg sendeplateklubb et av tre pickuplag.
I tillegg var det klubblag fra BSI (Ultimate Rainfall, Bergen), Pancake (Lørenskog), HIT (Høyskolen i Telemark/Bø), Trondheim Frisbee klubb og OSI som deltok i desembercupen i år.
Turneringsdagen startet og avsluttet med meget jevne kamper mot OSI, som vi møtte i første gruppekamp og seinere i kampen om 5. plassen. I andre og tredje gruppekamp tapte vi mot Trondheim Frisbee klubb og et pick-up lag med spillere fra Pancake og OSI. Disse lagene var meget sterke og spilte seinere mot hverandre i finalen. Trondheim Frisbee klubb kom på 1. plass og  HIT vant spirit-prisen. Gratulasjoner til Trondheim Frisbee klubb og HIT og tusen takk til Pancake Circle Ltd., som igjen sto for organiseringen av desembercupen i år. Det var gøy å se at mange juniorspillere deltok i turneringen og mange spillere fra Bergen, Bø, Ås og Oslo spilte sin første turnering med meget gode innsats!
Etter de første to turneringene i serien leder Trondheim Frisbee klubb og Pancake Circle Ltd. sammenlagt med 11 poeng hver. Neste turnering i serien, arrangsjeres 21.og 22. februar i Bergen.

Plasseringer Desembercup 2014:
1. Trondheim Frisbeeklubb (TFK)
2. Nonclub Pancake/OSI
3. BSI Ultimate (Bergen)
4. Pancake Circle Ltd. (Lørenskog)
5. Nonclub Ekeberg/OSI
6. OSI Ultimate (Oslo)
7. Nonclub Hønefoss/BSI
8. HiT Ultimate (Bø i Telemark)

Stilling i Ultimate-Serien 2014/15:
1. Trondheim Frisbeeklubb (TFK) – 11 poeng
2. Pancake Circle Ltd. (Lørenskog) – 11 poeng
3. BSI Ultimate (Bergen) – 8 poeng
4. OSI Ultimate (Oslo) – 8 poeng
5. HiT Ultimate (Bø i Telemark) – 2 poeng