Gratis klubbtur til Ale Discgolfcenter – 10.-12. april


Ekeberg Sendeplateklubb arrangerer i år, som tidligere år, klubbtur til Sverige. Som medlem av Ekeberg vil du få dekket baneleie og hotell med frokost.

De foregående årene har klubbturen gått til Mösseberg, mens i år går turen til Ale Discgolfcenter, senteret med to baner som har en visjon om å skape et anlegg i ypperste verdensklasse. La oss slå fast dette med en gang: vi gleder oss kjempemasse!

Kun 24 tilgjengelige plasser
Turen er lagt til 10.-12. april og har totalt 24 ledige plasser, hvor førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Klubbturene har tidligere vært populære og vi tror at dette året blir intet unntak. På tur med en fantastisk gjeng + på en fantastisk bane = stor pågang, så vær tidlig ute! Merk: grunnet våre betingelser til hotellet, må vi kjøre bindene påmelding. 

Hva er opplegget?
Klubbturen kommer til å bestå av mye frisbeegolf. Tidligere har vi kjørt clinics, internturnering og pargolf for å nevne noe. Vi holder fortsatt opplegget litt åpent, men mye kasting blir det på alle og enhver. Foruten frisbee, kommer vi til å kjøre noen felles måltid, for å bygge opp under det gode fellesskapet.

Hvem er turen for?
Turen er for absolutt alle som er betalende medlemmer (medlem for sesong 2015) av Ekeberg, uansett ferdighetsnivå. Kanskje har du akkurat kjøpt dine første disker, eller kanskje du har skapet fult? Vi ønsker å være en klubb som ser hver enkelte medlem og som gir noe tilbake, derfor ønsker vi deg velkommen med på tur. Har du betalt årets medlemskap? Topp, det setter vi stor pris på. Har du ikke fornyet medlemskapet, sjekk denne linken og gjør det i dag. Er du ikke medlem, ønsker vi gjerne at du blir medlem av Ekeberg. Du kan bli medlem ved å trykke her.

Transport
Tidligere år har vi reist med privatbiler og hatt oppmøte på banen vi har besøk, i år blir intet unntak. Har du bil og kan kjøre (vi deler på bilutgiftene), si gjerne ifra. Har du ikke bil og kan ikke kjøre, si gjerne ifra.

Overnatting
Vi har reservert hotellrom på Scandic Hotel Backadal, som ligger 20 minutter fra banen. Her blir det tremannsrom hvor frokost er inkudert i prisen. Hotellet finner du her

Banen
Som overnevnt, er det en veldig spennende bane vi skal besøke i år. Dette sies å allerede være en av Europas beste baner, så dette blir moro. Banen består av to 18-hulls sløyfer (den ene sløyfen har foreløpig bare 15 hull), med stor variasjon på hull. Her vil vi oppleve skogshull, korte og tekniske, lange og åpne, lange og tekniske. Banen er RÅ!

Sjekk denne filmen og denne hjemmesiden for mer informasjon, samt denne linken til facebook.

 

Påmelding
Starter: 01.03.15 kl. 00.00
Slutter: 25.03.15 kl. 23.59
Til hvem: Meld deg på til Gjermund på gjermundhurvenes@gmail.com eller telefon 980 42 378

Vi trenger følgende opplysninger om deg ved påmelding:
Navn:
Telefonnummer:
Mail:
Har bil/trenger sjåfør:
Betalt medlemskap?

Vi gleder oss til å reise på tur med deg og bli bedre kjent. God vind!