Arendal Open 2011

Vi må få lov til å skryte litt av klubben etter en god innsats i Arendal Open.

I åpen klasse ledet Anders N. Danielsen etter to runder: Anders har vært i denne situasjonen før og holdt hode kaldt, en tredje runde på 59 kast tok han ned på fjerde plass bak Øystein Carlsen, Carlos Rio og Magnus Petersen. Denne holdt han gjennom semifinalen og gikk inn i sin andre finale i år som fjerde mann. Øystein Carlsen som ledet før finalen fikk det litt tungt på slutten og måtte tilslutt seg seg slått av de andre finalistene. Anders erobret dermed tredjeplassen og leder sammenlagt i Norges Cupen. Gratulerer Anders.

To av de tre andre Ekeberg spillerne i åpen klasse tok seg til semifinale og Vegar Larsen havnet på en 19. plass mens Halvor Kippe tok 24. plass. Morten Indahl endte på en 37. plass.

Tonje Nordmo som deltok i sin første konkurranse tok en meget sterk 5. plass kun 7 kast fra finaleplass. Vi håper dette ga mersmak og at Tonje vil fortsette å sette preg på resultatlistene i dameklassen. Birgitte N. Danielsen startet godt og lå likt med Tonje etter første runde. De to siste rundene ble litt tyngre og Birgitte havnet til slutt på 14. plass. Suveren vinner i dameklassen ble Lydie Helgren med 30 en margin på 30 kast var hun utilnærmelig for de andre jentene denne helgen. Linda Wulff tok andre plassen, mens Linda Emanuelson tok tredje plassen.

I masterklassen tok både Thomas Donsig og Arne Furre seg til finalen. De måtte til slutt se seg slått av to stormkast spillere med Mark Soddano helt på topp, etterfulgt av Luis Garcia del Moral. Det var høy temperatur i master finalen og flere advarsler ble utdelt. Det endte også med et straffekast til en av spillerene fra Stormkast etter to like regelbrudd i finalen.

Bjørn Erik Johansen tok en fin 13. plass i klassen viderekommen.

Vi håper at alle Ekebergere har hatt en flott weekend og at vi ses igjen på de neste NC’ene som er igjen.

 

Øvrige resultater finner du på FRISBEEGOLF TURNERINGSWEB