Battle of legends

Legender fra både Stovner, Muselunden og Ekeberg skulle sloss om seieren i den alltids viktige tredje onsdagen i august-tittelen. Fra før vet vi jo egentlig at det finnes bare en legende og han kommer i fra Muselunden.

Dameklassen var det en hard kamp mellom Pancakes Åsa Svensson og Stovners Ellen Willhelmsen. De lå helt likt til det stod igjen tre hull og Åsa var best til å være best og vant med to kast til slutt.

Over til battles of legends, femte plass gikk til Ole Kristian Bergheim (53 kast) fra Ekeberg (Oslos fineste klubb) med solid spill hele runden og med standard putting, altså disken gikk i kurven fra lengder som er lenger unna enn seks meter. Fjerde plass til Somby med 51 kast, en av Muselundens aller beste spillere, kommer til kort på Ekeberg, men sikkert veldig fornøyd med å være nær en pallplass.

Espen Frisbee Møkkelgjerd fra Stovner tok tredjeplassen og første pallplass med 50 kast, en av landets beste spillere, ca. så lenge frisbee har eksistert og er det fortsatt. Han er sikkert overlykkelig med å komme helt opp på pallen her på Ekeberg.

Men hvem stakk av med seieren, det kan ikke ha vært noen andre en legenden fra Muselunden Ole Jordheim. Som kan kaste en frisbee både rett (og galt) og putte fra flere meter og noen ganger treffe kurven som han gjorde mange ganger denne onsdagen. Kun 49 kast brukte han og det holder i massevis til seier på Ekeberg, gratulerer så masse. La oss kaste sånne glinsende greier som er i barnebursdager eller vent nå litt vi glemmer Ekeberg sin store sønn, the real legend, han som begynner å glemme hva par var igjen, selveste Thor Johansen! Fikk en bogey på hull 7 og 12 birdier på runden brukte totalt kun 45 kast på å komme seg igjennom løypa. Thor er best!!!!

CTP ble vunnet av Allan Henriksen, som ble ganske rik på å være treffsikker på hull 16. For pengene kan han kjøpe en 5-retters middag for 400 kroner om han får halv pris.
Også denne gangen var det en ace, men aceren Håkon Kippernes hadde heller ikke lagt penger i potten.

Vi ses til ny runde neste onsdag!!