BEDRE SENT ENN ALDRI

DE TO SISTE ONSDAGSGOLFENE BLE GJENNOMFØRT I STRÅLENDE VÆR, OG MED NOEN GODE OG OVERRASKENDE RESULTATER.
Best begge ganger var (som så ofte) Ekebergspilleren Thor Johansen. Onsdag 4. september gikk han en 49 runde, men han var ikke alene. Thomas Donsig gikk sannsynligvis sin beste OG runde «ever» med sine 49, noe han selvfølgelig var godt fornøyd med. Spesielt etter at han startet runden med OB på hull 3.

Onsdag 11. september var Thor igjen best, men da sto han alene på toppen etter en runde på 47! Nest best av de 33 spillerne var Yuri med 50, det samme fikk Regjerende Norgesmester i Master Torleiv Gundveit – et kast bedre enn en annen Master, Thomas Donsig – som ser ut til å ha funnet formen (i seneste laget).

Vegard klarte ikke å hevde seg etter en rotete runde, men hans «skip» Ace på hull 10 ga ham pene kr. 790,- noe som sikkert er et greit plaster på såret. Lasse Børre Bengtson fikk CTP på hull 18, som ble observert smilende på sin moped i retning Muselunden…

Den aller største prestasjonen, og definitivt høyeste jubel kom fra Eik Storli – som perset brutalt.
Han passerte den magiske grensen, og noterte seg for penpene 55 (-1) som han skulle feire med 2 Glass Cola på «benser´n» på vei hjem. Hans tidligere bestenotering var 60, eller 61 (var ikke enkelt å få noe fornuftig ut av ham, derfor er vi litt usikre)

Vi minner alle om at påmeldingen til årets 2DC er i gang, og at det er viktig at vi ser flere påmeldte innen utgangen av denne uka. Dette fordi vi må ta avgjørelser angående innkjøp, og bestillinger fra USA. Så PLEASE, gå inn på DELTAGER.NO, søk opp 2DC og meld deg på!

Vi sees vel i morgen!