Dag 1: Copenhagen Open

Det ble en tung andre runde for vårt ESK håp Anders Danielsen. Med 69 kast ramlet han endel på listene og ligger nå på en delt 53. plass sammen med Anders Källström. Det ble noe mer vind på andre runden som Anders ikke fant helt ut av siden den hadde snudd siden treningsrundene. Vi håper Anders greier å samle seg og prestere opp mot det han er god for på sisterunden.

Espen M har klatret på listene og ligger i angrepspossisjon på en 14. plass. Ryktene sier at andrerunden på 59 kast ble avsluttet noe svakt, og vi håper utviklingen til Espen fortsetter så han klatrer ytterligere på listene. Bare ett kast bak Espen ligger Daniel Myrrusten, han forteller i bloggen sin at han spiller med stor selvtillit, og det vises. 

Øvrige norske er Thomas F på 20. plass, Øysten C på 23. plass, Jostein H på 32. plass, Oddgeir V på 37. plass, Ingar B 44. plass og Anders D på 53.

Lydie leder dameklassen med 3 kast forann Camilla. Angelica Frantz følger tett bak, og det ser ut til at en ev disse tre vil kjempe om seieren helt til siste kast er gjort. Sigrid S ligger på syvende plass og har et godt stykke opp til finaleplass.

Ansgar er i en helt egen klasse:)

Resultater finner du her:

http://www.pdga.com/tournament_results/62880