Gjennombrudd i norgestoppen for Lars Ørjan Tvete

Lengdekanonen og ESK-spilleren i eksil Lars Ørjan Tvete kjempet i toppen i Kristiansand Open sist helg.

Vi skrev på Facebook underveis i Kristiansand Open, årets siste Norgescup, at Lars Ørjan og vår norgesmester Anders Nødland Danielsen delte andreplassen med han som til slutt vant turneringen, spydkasteren og nybegynnerfenomenet Håkon Kveseth. I runde tre falt begge våre noe fra resten av tetfeltet, og Lars Ørjan ble til slutt beste ekeberger med en solid sjetteplass (plassen foran beste Muselunden-spiller, ESKs gode venn Lars Somby). Anders endte på en noe skuffende tiendeplass til tross for at han gikk den sterkeste finalerunden av alle. Anders kunne imidlertid glede seg over tredjeplass i norgescupsammendraget, bak Espen Frisbee Møkkelgjerd og Ståle «Cliff Hazard» Stai Hakstad.

Lars Ørjan bor for tiden i Bergen, og lengdekanonen sies å imponere i ukesgolfene der. Vi gratulerer med hans definitive gjennombrudd i norgestoppen!

Tredje beste ekeberger i open-klassen ble hardtsatsende Peter Skaar, som simpelthen har spilt imponerende i hele år. Peter ble nummer atten i et meget sterkt open-felt. Både Steinar Nagy, Gjermund «Wingmang» Hurvenes og klubbleder Halvor Kippe klarte også cuten til finalerunden. I tillegg var vi representert i open-klassen med Sigmund Wergeland, som spilte meget solid første dag av turneringen, Rolf Andre Thronsen, Remi Johnsen, Leif Arne Dammen og helt ferske Magnus Østrem. Sykdom og skader ødela dessverre for både Bjørn-Erik Johansen, Thomas Donsig (master) og Hallvard Ekdahl. Vi var kun representert i open-klassen.

Nå ser vi fram mot NM i Trondheim i begynnelsen av september!