Klubbmesterskap 2011

Mandag 8. august kl 17.00 vil det bli avholdt klubbmesterskap for medlemmer i Ekeberg Sendeplateklubb. Grunnen til at vi har valgt en ukedag er for å unngå og kapre enda en helg til frisbeegolf. Så vil anbefale deg å snike deg hjem fra jobb så du rekker denne begivenheten til kl. 17.

I tillegg til å kåre den beste frisbeegolfern i klubben er det vel så viktig, om ikke mer, at vi ESK’ere kan møtes å ha det sosialt sammen uten at resten av frisbee-Norge er til stede. Vi håper på at mange møter opp, husk: ingen er for dårlige til å bli med! Det hadde selvfølgelig vært meget hyggelig om mange damer hadde møtt opp!

Vi startet ca kl 17.00 med en vanlig 18-hulls runde iht. onsdagsgolf-reglene. Gruppene trekker/lager vi der og da før start. Etter endt runde har vi en pause før vi spiller en spesial 9-hulls runde. Den med best score etter disse to rundene er den nye klubbmesteren! Se link nedenfor for banekart over denne spesial-runden:

Banekart for 9-hulls banen.

Det er ingen påmelding, men det hadde vært hyggelig om de som ønsker å være med sender en mail så vi har en liten pekepinn på om det kommer noen…

Det kan gjøres til medlemmer@ekebergsk.com