Onsdagsgolf 1. juli

Juli måned ble kastet igang med ukesgolfen på Ekeberg. 27 spillere møtte opp til en perfekt sommerdag. Dagens vinner ble Steffen Bjørhusdal og Torleiv Guntveit med 52 kast (-4). Eirik Ansnes ble sistemann på pallen med 53 kast.

Av damene vant Camilla Nordhei med 62 kast (+6), foran Åsa Svensson og Stine Skaug Jensen. Gratulerer til dere alle 🙂

Det ble dessverre ikke noen ACE i dag, noe som gjør at potten går videre til neste uke. Svein Roger Maan var dog i kurv på hull 11, uten at han tok hensyn til dobbeltmandoen. Nesten en back-ace der altså.

Vi kjørte CTP-konkurranse i god Bærum Frisbeeklubb-ånd. Det vil si at man tar en felles CTP-konkurranse på slutten av runden, hvor man velger et utkaststed og kurv og alle får to forsøk hver. Dette var en stor suksess, da dette gjorde at flesteparten av spillerne ble igjen etter ukesgolfen og lagde et sosialt samlingspunkt. Morsomt!