Onsdagsgolfen 14. april – en prolog

Årets Onsdagsgolf startet denne uka med en «prolog» som ikke teller i Oslo Cup. Det var altså en frittstående runde, for første gang på banen i dens midlertidige form med 14 hull. Sportslig leder i Ekeberg Sendeplateklubb, Hallvard Ekdahl (bildet), satte skapet på plass i sesongstarten.
Hallvard

Tolv menn møtte opp på første offisielle Onsdagsgolf i 2016 for å varme opp til Oslo Cup på den nye og midlertidige layouten. Først fra neste uke braker løs med tellende runder i OC. Det var moderat vind med enkelte sterke vindkast, men ellers fine forhold.

Hallvard var knusende overlegen med hele fire kasts margin (39 kast, fem under par) foran tidligere ESK-spiller Stig Sodeland og Morten Angell Braaten (begge fra Bærum) på 43 (-1). Deretter var det relativt jevnt nedover på lista. Resultatene ser du nedenfor. Vi håper på vesentlig bedre oppmøte utover våren, sommeren og høsten!

Og vi skal gjøre hva vi kan for å få banen tilbake i en variant med 18 hull igjen, men det vil nok ta noe tid grunnet behov for en del formelle avklaringer. Vi har en pågående dialog med Pancake om dette. Det er de som står for kontakten med kommunen.

Score