Onsdagsgolfen 19. oktober 2011

En fin høstkveld i perfekte forhold denne onsdagen. At 22 spillere møter opp er også opp i mot perfekt. Dagens mann ble nok engang Vegar Larsen som med en runde på 50 kast vinner med 2 kast ned til 2. plassen. Han er jo tross alt en av de bedre spillerene her i landet. Eirik Ansnes og Anders N. Danielsen deler den nest beste plassen. Underskrivende ønsker samtidig å trekke fram Bjørn-Erik Johansen i dag som går en sterk runde på 53 kast, og tangering av årsbeste. Bjørn-Erik har hatt en god høst og vist stor framgang i løpet av året!

I dameklassen var det i dag mange oppmøtte, og også sjeldne fjes. Hyggelig at Åshild S. Nyggard igjen var på plass, og Ragnhild Gryt kom på besøk! Seirende ut av dameduellen gikk Birgitte N. Danielsen med en sterk 68-runde. Allerede nevnte Åshild og Ragnhild kom på henholdsvis 2. og 3. plass med 71 og 72 kast.

Les mer for resultater:

Pga av tidlig høstmørke ble det i dag ikke ace- eller CTP-konkurranse pga tidsbesparing. Vi tror at det blir en Onsdagsgolf til før man den 30. oktober stiller klokka, og det blir igjen umulig å få tid til flere ukesgolfer.