Onsdagsgolfen 29. august 2012

Ace, ny pers, ny bestenotering på en onsdagsgolf, nye fjes m.m. En vellykket Onsdagsgolf denne ettermiddagen med 25 spillere hvorav bare 1 dame.

Ivar Vigdal er mannen bak dagens ace. Det skjedde på hull 11, og kunne høres over store deler av banen! Han hadde ikke betalt til acepotten så den øker med 90 kr, og er på…90kr. Vi skal ikke lenger tilbake enn til forrige ukes Onsdagsgolf for å finne en ace på dette hullet. Den gang av Yuri Zelentsov.

Ruben Lifjeld satte i dag ny personlig rekord med en runde på +1, og er godt fornøyd med runden sin! Alltid morro med gode prestasjoner. Lars Steen spilte også i dag sin beste Onsdagsgolf, og endte på gode +3. Vi legger også merke til Hans Olav Naas, som spiller sin andre onsdagsgolf, med en meget god birdie på trange hull 12.

Dagens vinner ble igjen Anders N. Danielsen som har vunnet de 4 siste rundene han har deltatt på med rundescore 46, 49, 45 og nå 48 kast. Runden ble bogeyfri, og hull 1 og hull 7 ble begge parkert!

Birgitte N. Danielsen ble selvfølgelig dagens vinner i dameklassen pga. mangel av konkurranse. Med mange gode putter endte hun på scoren +19.

Bjørn-Erik Johansen vant CTP på hull 2 i dag, og drar inn den nette sum av 100kr. Ikke sjeldent at den karen vinner CTP.