Onsdagsgolfen starter onsdag 15. april

Et av de sikreste vårtegnene er start av ukesgolfer. Vi i Ekeberg starter opp førstkommende onsdag, 15. april kl. 17.45, ved hull 3.

Onsdagsgolfen er for alle, enten man er nybegynner, viderekommen, junior, dame eller herre. Ukesgolfene våre er selvsagt gratis, men vi anbefaler deg å bli medlem for å få medlemsfordeler. Ved at du blir medlem, gir du også klubben en håndsrekning.

Som tidligere år kan du ta med 10,- for CTP og 10,- til ace-potten.
Hva er CTP?  Closest to pin er en minikonkurranse hvor klubben på forhånd velger et hull og du betaler inn en innsats på 10,-. Gjennom runden spiller alle hullet og vedkommende som er nærmest stolpen på kurven vinner potten.
Hva er ace-pott? En pott man legger 10,- i for hver uke, acer du (hole in one) får du hele potten. Er det ingen som acer, går potten videre til neste uke.

I år har vi også gleden av å presenterer Oslo Cup. Foregående år har ukesgolfene stått for seg selv og kåret egne sammenlagtsvinner. Dette gjør vi i år også, men du får også muligheten til å bli sammenlagtsvinner i hele Oslo.

Skriv om Oslo Cup:

Oslo Cup – endelig en realitet

Oslo-klubbene Ekeberg Sendeplateklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Stovner Frisbeeklubb har endelig realisert et mangeårig forslag og ønske: En felles «serie» av ukesgolfer i Oslo, kalt Oslo Cup. Formålet er å løfte Tirsdagsgolfen (på Muselunden), Onsdagsgolfen (på Ekeberg) og Torsdagsgolfen (på Stovner) sportslig og prestisjemessig. På den måten vil innsatsen til de spillerne som er mest aktive i de lokale ukesgolfene blir mer verdsatt og løftet fram gjennom sammenlagtlister for alle tre ukesgolfene i tillegg til i de respektive. Vi håper og tror at interessen for den enkelte ukesgolf gjennom dette vil få en oppsving. Og vi presiserer at ukesgolfene i Oslo fortsatt skal og bør være den primære rekrutteringsarenaen for klubbene. Absolutt alle er derfor like velkomne som de alltid har vært, og alt er fortsatt gratis. Oslo Cup vil bare gi det hele en ekstra dimensjon for de som spiller mye, og på flere baner. Det vil bli premier til sammenlagtvinneren for alle tre baner samt for vinnerne av den enkelte ukesgolf.

Vi åpner for at spillerne kan sende scoren fra sin spillergruppe per epost til klubben som står for den enkelte ukesgolf (post@muselunden.no for Tirsdagsgolfen, post@ekebergsk.com for Onsdagsgolfen og post@stovnerfrisbee.no for Torsdagsgolfen). Da ber vi om at formatet .csv brukes, som benyttes av Udisc, Easy Scorecard Pro og DGCaddy. Ellers vil papirscorekort fortsatt benyttes som før.

Regler og poeng

Oslo Cup spilles på tre attenhulls frisbeegolfbaner. Tirsdagsgolfen spilles på Muselunden, Onsdagsgolfen på Ekeberg og Torsdagsgolfen på Stovner (subsidiært Forsheimer). Poengsystemet er basert på Muselundens system for Tirsdagsgolfen. Her får den enkelte spiller en score på hundre minus det antall kast spilleren har brukt på runden. Skulle noen bruke flere enn hundre kast, så får spilleren null poeng, som er lavest mulig score.

I Oslo Cup teller alle offisielle runder i de nevnte ukesgolfene, uavhengig av om det er ulikt antall runder på hver bane i en sesong grunnet ulike oppstartsuker og avslutningsuker.

På sammenlagtlistene for den enkelte ukesgolf og for sammendraget er det scoren fra de fem beste rundene hvert sted som teller. Høy grad av deltakelse lønner seg dermed veldig.

Sjekk også ut www.diskgolfoslo.no

Vi i Ekeberg gleder oss til se dere alle sammen onsdag 15. april kl 17.45 ved hull 3.