Oppdatering NM 2014 – dag 1

banner
Første dag av norgesmesterskapet i frisbeegolf er unnagjort og resultatene er oppløftende, sett med ESK-øyne.

I open så leder Anders Nødland Danielsen med en runde på 78 kast (-12). Han leder med ett kast på Andreas Askeland og tre kast på Espen Møkkelgjerd. Anders karvet seg til 13 birdier og kun én bogey på den vanskelige Sula-banen.

Litt lengre ned på listen, finner vi Vegar Åge Larsen og Bjørn-Erik Johansen på 93 kast (+3). Vi håper begge har tatt med seg klatreskoa til runden i morgen.

Ola Kolla kastet 97 kast i dag og ligger foreløpig på en 32. plass. Ola er en mann som kan gå riktig så gode runder, vi krysser fingrene for han også i morgen.

På 39.plass finner vi Paal Nymann. Mannen som nylig har tørket støv av diskene sine, kom inn på respektable 100 kast. Rundt Paal finner vi en annen ESKer, nemlig Niklas Gisle. Niklas fullførte på 103 kast. Her ligger det an til en liten intern konkurranse som fort kan motivere begge for tosifret antall kast på andre runden.

I feltet på 72 ivrige spillere, finner vi Kristian B. Rønnestad på 58.plass. Kristian fikk trent masse i dag, kanskje det da vil løsne for vår eminente kokk?

I master har vi med to spillere. Thomas Donsig-Vagmo og Arne Furre. Thomas har spilt kjempegodt i dag og brukte bare 97 kast. Dette holder til en foreløpig tredjeplass, kun to kast opp til andreplass. Arne kom inn på 105 kast og ligger på en 11.plass.

Fullstendig resultater finner du her