Oppdatering NM 2014 – dag 2

banner
Gutta på tur fortsetter å kaste sendeplatene sine godt. Les mer om dag to fra Sula!

Anders Nødland Danielsen, mannen som spilte bedre enn alle andre i Trondheim, fortsatte sitt storspill fra gårsdagen. Anders brukte i dag 79 kast (-11) og forsvarte dermed ledelsen sin. Ståle Stai Hakstad, regjerende norgesmester spilte en god runde på 77 (-13) i dag og kastet seg opp på andreplass, to kast bak ledende Danielsen før finaledagen i morgen. Espen Møkkelgjerd, vinner av norgescupen totalt i år, ligger godt plassert på tredjeplass, fire kast bak vår mann. Alt ligger til rette for en spennende dag i morgen!

Lengre ned på listene finner vi Vegar Åge Larsen. Vegar ligger på en 24.plass etter en runde på 92 (+2) kast i dag. I går lå Vegar likt med Bjørn-Erik Johansen, men Mr. Johansen brukte ett kast mer i dag og falt til 27.plass.

Paal Nymann oppfylte ekebergsk.com sin spådom med tosifret antall kast på runden i dag. Han brukte 96 kast (+6) og avanserte til en fin 34 plass. Bak Paal holder Niklas Gisle godt følge. Niklas brukte fine 100 kast i dag og ligger på 40.plass sammenlagt.

Dermed har vi med fem spillere i morgendagens finale. Cuten var på 44 spillere. De som ikke klarte cuten var Kristian B. Rønnestad som i dag brukte 112 kast, men som likevel kastet seg opp én plass. Kristian endte totalt på en 57.plass i årets norgesmesterskap. Den siste spilleren vår i open var Ola Andre Kolle. Ola valgte i dag å kaste inn håndkle og fullførte ikke årets NM.

I masterklassen (40 år +) er der stor spenning knyttet til pallen. Førsteplassen (Per Magne Juliebø) og andreplassen (Stig Sodeland) virker klare, mens det er hele fem spillere som kjemper om tredjeplass, blant dem er vår egen Thomas Donsig-Vagmo. Kun fire kast skiller Thomas, som kom inn på +6 i dag og innehar tredjeplassen, og ned til Egil Sætren på sjuende. Dette blir spennende.

Arne Furre klarte også cuten blant master med sin 13.plass etter de to første dagene. Han kastet i dag 102 kast, tre mindre enn i går.

Fullstendig resultater kan du lese her
Resultater med PDGA-rating finner du her
Bilder fra NM finner du her
Livescore og diverse trivialiteter finner du her (Facebook-link) og her (turneringssiden)

Vi krysser fingrene og kommer tilbake med fullstendige resultater i morgen. Lykke til, alle sammen!