Rating oppdatert pr. 22. november

Det er meget gledelig å se hvordan vår klubbs medlemmer har utviklet seg i løpet av året! Mange har klatret mange hakk, og tilsammen er vi hele 11 spillere med 900+ i rating. Det viser til  en ivrig spillermasse som også gjenspeiler seg i antall påmeldinger på turneringer.

På menyen vår finner du valget «PDGA». Under denne fanen finner du igjen alle de forskjellige oppdateringene som har blitt utført i løpet av sesongen. Hvis du ønsker å se hvordan «Top 10» i Norge eller ESKs medlemmer har justert seg fra periode til periode kan du titte på disse sidene.

2010 vs 2011

Hvis vi sammenligner ratingen pr. 25. januar 2010 med siste oppdatering ser vi store forskjeller. Den høyeste ratingen i klubben var da 945 som i dag kun holder til en 5. plass. Samme mann, Anders, har derimot flyttet listen helt opp til 977 i løpet av året som betyr at ESK har en spiller med på «Top 10» – lista! Verdt å nevne at om ikke Øystein L. Carlsen hadde meldt overgang til Bærum hadde vi hatt 2 spillere blant top 10 i  Norge.

Vi fortsetter sammenligningen:
Thor rakk ikke å få seg rating i fjor, men i år har han markert seg med sterke 961. Ett år tidligere og tronen hadde vært din!

Vegar og Eirik har klatret fra en lik rating på 934 til henholdsvis 953 og 947.

Vår svenske mann, Petter Vestberg, har klatret stort i år. Fra 918 til 943 som tilsvarer 25 poeng, 6 klatretak mer enn Vegar.

Videre på listen finner vi nok en storklatrer. Stian Winther har gjort et byks opp fra 921 til 943.

Vår store leder Halvor klatrer 10 ratingpoeng, og har vel hatt en av sine bedre sesonger på lenge.

Men ingen klatrer så mye som Tom-Henrik. På et år gjør han unna 57 klatretak! Det sier litt om en fantastisk forbedring, og god avkastning for mye spilling gjennom hele vinteren.

Thomas klatrer fra 884 til 907, og har vist gode resultater i Master-klassen i år.

Det blir spennende om flere av våre spillere fortsetter den gode forbedringen neste år. Flere av de mest aktive kommer til å trene innendørs i Valhall på nyåret noe som helt sikkert vil bidra positivt både på miljø og personlig forbedring.

PDGA

Vi ser at det er flere nye navn av våre medlemmer på listen over PDGA-medlemmer. Det er fint, og vi anbefaler alle av våre medlemmer som ønsker å spille i PDGA-sanksjonerte turneringer om å melde seg inn i PDGA. Dette er noe frisbee-Norge tjener på som f.eks. flere plasser til EM.