Tom-Henrik med storeslem

Det var en fin høstkveld ved Simensbråten på Ekeberg. 28 kastelystne spillere møtte opp med ulik motivasjon. Ni spillere gikk på -5 eller bedre, noe som vitner om et god nivå.

Best av de beste var Tom-Henrik Sandvik, en av Ekebergs beste spillere. Selv med dobbelbogey på hull 2, karvet han seg ned på -9 og 47 kast. Dette holdt til seier, ett kast foran Bjørn-Erik Johansen, Ekebergs nest beste fra NM i Sula. Bjørn-Erik gikk bogeyfritt, noe som er imponerende i seg selv. På tredjeplass kom Thor Johansen, Henrik Johansen og Lars Somby. Alle disse tre kom inn på 50 kast. Ikke hver uke man har 3 Johansen blant de 3 beste!

Best av damene var Helene Lund-Johansen (altså nok en Johansen). Hun kom inn på 71 kast. Dette holdt lett til seier da hun var eneste kvinnelige spiller med. Vi håper fortsatt på flere damer på ukesgolf.

Av andre lyspunkt fra kveldens runde er Aslak Lie. Gutten har spilt færre runder enn han har fingre på handa, men likevel brukte han kun 67 kast. Dette var ny personlig rekord, men ekebergsk.com spår nye rekorder om utviklingen fortsetter.

CTP ble i dag vunnet av Tommiken, som dermed stakk avgårde med 150 kroner. Kastet var forøvrig dagens første kast!

Fullstendige resultater kan du lese her