3. plass i Skien Open!

Vi gratulerer Aina Suphellen med en strålende og sterk 3. plass i Dame-klassen! Dette er bare hennes 2. turnering, så vidt vi vet, hvor NM i Arendal for 2 uker siden var den første. Vi har alltid hatt få damer i klubben vår så dette er kjempegøy, og vi gleder oss også over comebacket til Lene M. Andersson etter flere år med mammapermisjon! Måtte det bli flere turneringer neste år.

ESK skrev historie denne helgen med deltagelse i Yngre Junior-klassen. Mads Oliver har kjempet seg gjennom mangt et skogshull denne helgen, og vi håper at det gav mersmak!

I master lå Thomas Donsig på en god 2.plass etter første runde, men måtte DNF’e pga magetrøbbel. Master Arne Furre avsluttet med en god 6.plass.

Vi var representert med mange spillere i Viderekommen-klassen, og Bernt K. Vik vant til slutt denne klubbduellen. Han vant med fattige ett kast over sin gode venn Vegar Teigland hvor begge hadde helt like rundescores etter 2 runder. Begge to deltok for første gang i NC, og vil derfor få dekket påmeldingsavgiften av klubben.

I Open ble Eirik Ansnes vår beste mann på 24.plass, kun ett kast foran bestevenn Stian Winther som knallet til med en sterk sisterunde på 56 kast.