Onsdagsgolfen 21. august 2013

Det faktum at Thor Johansen var aller best, var ingen stor overraskelse !

Vi gratulerer med seier, CTP og ny jobb.

Denne gamle mannen med det unge ansikt spiller som kjent stabil på et meget høyt nivå her på hans hjemmebane. Vi i klubben syntes det er synd at han ikke spiller (får spilt) andre turneringer, det kunne sikkert ha gitt oss flere gode plasseringer i NC. Men for all del, han er ikke den eneste gode Ekebergspilleren – både Eirik, Vegard og Anders er blant de som oftest haler i land en seier på Ekeberg.

Før vi skriver mer om Thor og de andre i Åpen Klasse, tar vi en titt på reultatene fra Damer og Junior. Siri vinner Dameklassen med god margin, ingen var i nærheten (av Ekeberg) denne onsdagen. Vi håper de finner frem kommende onsdag. Grattis til Siri, bare ett kast bak sin egen personlige rekord.

To av våre flotte juniorer, Mads Oliver  (12) og Johannes (14).
To av våre flotte juniorer, Mads Oliver (12) og Johannes (14).

Men det som virkelig varmer, er at tre stk juiorspiller dukket opp! Mads Oliver, Johannes og Simen på henholdsvis 12, 14 og 14 år.

Hvis vi setter opp etter plassering, så vinner Simen med +16, foran Mads Oliver 5 kast bak, og på en sterk tredje finner vi Johannes som var 11 kast bak andre plass. Grattis til dere alle, vi er veldig glade for at dere kommer, fortsett med det – og neste gang ta med en kompis fra klassen. Da blir dere sånn ca dobbelt så mange.

Men han er ikke alene det er andre gode spillere som dukker opp på Onsdagsgolfen, som vi tør påstå har Norges beste oppmøte. Ja ikke bare oppmøte, men og deltagelse, det til tross for at Anders Danielsen valgte å møte opp, og gå før vi begynte. Men han fikk med seg et godt smil på veien, da Thomas kasta en disk i barnehagen. Da snakker vi rett fra utkast, som om han sikta på huskestativet – ikke kurv!

Nok om det, for med slike kast er man sjanseløs på seier, eller pallplass på Sletta. Thor hadde en bogey og åtte birdies! Men, med et slikt oppmøte så fikk vi noen andre og tredjeplasser.

Helt til klokken 23 trodde man at Ekebergs økonomiansvarlig hadde sikret andre og dobbeltseier – men etter gjennomgang av alle score-kort, viste det seg at en viss Ola Kolle var `second best`, to kast bak Thor. Så bak der finner vi Vegard og Olav, så tredobbelt til Ekeberg altså.

Noe som bør nevnes er at vi har fått en ny text-editor og den er ikke helt i sync. Dette innlegget skulle vært skrevet på onsdag, nå er det fredag. Forrige onsdag glemte han hele innlegget, så vi kan ikke si at vi er imponerte, men han får få muligheten til å stille klokka, og ikke ligge flere dager etter. Blikke nyheter av slikt Thomas. Skjerp deg!

En ting, vi har forsøkt og innføre trekning av grupper og start-tee ved at alle legger en mini i en haug, også deles gruppene inn helt vilkårlig. Vi vet at det er bedre når det gjelder å bli kjent med nye mennesker. de fleste som tviholder på en (eller to) ved sin side, spiller sikkert allerede masse med hverandre allerede. så hvorfor ikke, ta sjansen, kast dere ut i det ukjente – vi lover at dere ikke blir skadet, hverken fysisk eller psykisk (eller det siste avhenger om dere havner i gruppe med T… Neida!)

Men, vi skal ikke mase så alt for mye – vi vet at endring er et stort problem for mange, og også i DiskGolf miljøet. Men vi kommer nok til å prøve igjen, så ser vi om dere er mer interessert.

Thor vant som sagt (selvfølgelig) CTP, samtidig som Ace-potten økte.  Jeg sier selvfølgelig, for det skjer desverre litt for ofte at vinneren totalt, også er den som rasker med seg gullmyntene. Men, som om ikke dette var nok, med seier og CTP – så knuste han (selvfølgelig) Lars Somby (Muselunden) etter at sistnevnte kastet hansken og utfordret til duell på kurv 3. Lengste drive that is, så klart. Det ble en knusende seier, også der…

Vi ønsker dere alle velkommen tilbake neste onsdag også Lars som sikkert nå har glemt de forsmedelige tapene. Jeg mener han er topp 6 i Norge, også går han på smell etter smell her på Ekeberg. Vi mistenker at høyden, og den tynne luften vi har i forhold til det de er kjent med på Muselunden kan være en faktor. Han gikk jo på en smell i Slalåmbakken i Skien også.

Uansett Lars, uten deg blir ikke onsdagsgolfen den samme. Du hører liksom til her, men så florerer ryktene om at han virkelig seriøst vurderer et klubbskifte før neste sesong. Men det er litt hysj hysj, så vi får heller si mer når vi vet mer. Kanskje kommer det en pressemelding før neste Onsdagsgolf.

Vi sees

 

 

Regnbuen dukket opp for å hedre vinneren, desverre fant man ingen skatt eller pokal ved hull 7 (da det var der regnbuen sluttet)